Το σατανικό σχέδιο Τσίπρα για να βάλει στο χέρι τις «Τρεις χάριτες» και τους «Δυο ξένους»!...Η MEGAλη αποκάλυψη του «ΒΗΜΑτοδότη»…

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 20160 σχόλια

Το σατανικό σχέδιο της κυβέρνησης να πτωχεύσει το MEGA για να δώσει τη «βιβλιοθήκη» του καναλιού σε δικό της καναλάρχη…
Ανακάλυψε ως άλλος αστυνόμος Σαίνης ο κατά τα άλλα εξαιρετικά ενημερωμένος «ΒΗΜΑτοδότης» της ναυαρχίδας του ΔΟΛ!

Ελάχιστη σημασία έχει τώρα αν ο δημοσιογράφος της κυριακάτικης εφημερίδας υποτιμά τους αναγνώστες του… Αφού δεν εξηγεί πώς μπορεί η κυβέρνηση να πτωχεύσει το MEGA και οι μέτοχοι να την κοιτούν σαν χάνοι!

Επίσης ελάχιστη σημασία έχει ότι οι μέτοχοι του MEGA «ξέχασαν» να συμμετάσχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που οι ίδιοι ανακοίνωσαν δυο φορές, με αποτέλεσμα το κανάλι να κινδυνεύει με λουκέτο! Όπως ελάχιστη σημασία έχει ότι οι μέτοχοι συνήθως πτωχεύουν τις εταιρίες τους και κανένας άλλος!

Τέλος καμία σημασία δεν έχει με ποιον τρόπο η κυβέρνηση θα πάρει από το πτωχευμένο MEGA ή από τις τράπεζες (που δεν ελέγχει όπως γράφει σε άλλες σελίδες η εφημερίδα) τη «βιβλιοθήκη» του καναλιού για να τη δώσει στους δικούς της!

Παρόλα αυτά παίρνουμε την πρωτοβουλία να αναδημοσιεύσουμε το «καυτό» – inside ρεπορτάζ του «ΒΗΜΑτοδότη» για να το μάθουν όσο γίνεται περισσότεροι και να «κάψουμε» τα σατανικά σχέδια της κυβέρνησης που αποκαλύπτει το χθεσινό «ΒΗΜΑ»!

Διαβάστε στη συνέχεια το ρεπορτάζ...

Η MEGAλη αποκάλυψη του «ΒΗΜΑτοδότη

enimerosi24.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger