Ολονύχτια «μάχη» με τα Pokemon σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι...

Εκατοντάδες παιδιά, ηλικίας 15 έως 25 ετών, με «κολλημένο» βλέμμα επάνω σε μια συσκευή... 

Στη πρώτη βραδινή επιδρομή δήλωσαν συμμετοχή μέσω Facebook  τουλάχιστον 5000 άτομα αποδεικνύοντας τη...
φρενίτιδα που επικρατεί και στη χώρα μας για το νέο δημιούργημα της Νιντέντο.

Το Pokemon Go τρελαίνει και την Ελλάδα! Όποιος βρέθηκε χτες σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι, δεν πίστευε στα μάτια του... Εκατοντάδες νέα παιδιά είχαν «βουτήξει» το βλέμμα τους στο κινητό τηλέφωνο, περνώντας το Σαββατόβραδο επάνω από μια συσκευή, κυνηγώντας κίτρινα πλασματάκια. Πολλοί είναι εκείνοι που αναπολούν τις ουρές - κάποτε - στα κορυφαία night club του κέντρου της Αθήνας, τότε που οι οι νέοι έτρεχαν για να επικοινωνήσουν και να διασκεδάσουν με αληθινούς ανθρώπους και όχι με παιχνίδια επαυξημένης πραγματικότητας.

Τόσο στο Σύνταγμα όσο και στην πλατεία Μοναστηρακίου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άτομα προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρώτο Pokemon Go night tour της πρωτεύουσας.

Χθες το βράδυ έγινε η πρώτη συνάντηση των... εκπαιδευτών Pokemon. Ήδη δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook η οποία έκανε την πρόσκληση στους ενδιαφερόμενους και γράφει χαρακτηριστικά: «Σάββατο 23 Ιουλίου όλοι οι εκπαιδευτές Πόκεμον μαζευόμαστε Μοναστηράκι για βραδινή επιδρομή».

Στη πρώτη βραδινή επιδρομή δήλωσαν συμμετοχή μέσω Facebook  τουλάχιστον 5000 άτομα αποδεικνύοντας τη φρενίτιδα που επικρατεί και στη χώρα μας για το νέο δημιούργημα της Νιντέντο.

Ολα τα παιδιά, ηλικίας 15 έως 25 ετών, κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τις παρέες τους, προκειμένου να επιτύχουν το μεγαλύτερο σκορ.

Οι... εκπαιδευτές Pokemon αλλά και τα υπόλοιπα fan club του παιχνιδιού που διοργάνωσαν την πρώτη νυχτερινή μαζική επιδρομή αναφέρουν ότι το meeting του Σαββάτου είναι μόνο η αρχή και το ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν κι αλλά παρόμοιες... εξορμήσεις.



Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο από το protothema.gr πατήστε ΕΔΩ