ΠΑΟΚ: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που... τρώγεται στο Άμστερνταμ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε (21:45) στο «Αμστερνταμ Αρίνα» τον Άγιαξ, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Ετοιμος να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League είναι ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στην Αρένα του Άμστερνταμ εκεί όπου θέλει να... φάει το πρώτο πιάτο της εκδίκησης για τον αποκλεισμό του 2010.

Ο Βλάνταν Ίβιτς κι οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά ότι το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά για όσους ξέρουν καλύτερα, αποτελεί ευκαιρία το γεγονός ότι ο Αίας δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.


Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αγωνιστεί σε σύστημα 4-3-3 με τους: Γλύκο κάτω από το τέρμα και τους Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλα και Λέοβατς στην άμυνα.

Τσίμιροτ, Τζιόλης και Σάκχοφ θα είναι η τριάδα του κέντρου, ενώ στην επίθεση ο Αθανασιάδης θα είναι στην κορυφή κι οι Τζαλμά Κάμπος - Γκάρι Ροντρίγκες στα... φτερά.


Από την άλλη, ο Πέτερ Μπος θα προτιμήσει κι αυτός το 4-3-3 με τον Σίλεσεν στο τέρμα και τους Ντάικς, Βιργκέβερ, Βέλντμαν και Τετέ στην άμυνα. Φαν ντε Μπικ, Κλάεσεν και Ρίντεβαλντ θα είναι στο κέντρο κι οι Γιουνές, Ελ Γκαζί στα άκρα με τον Κασιέρα στην κορυφή της επίθεσης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.