Οι δικαιούχοι δωρεάν φιλοξενίας σε παιδικούς σταθμούς - Τα δικαιολογητικά ....


Την Τετάρτη 17 Αυγούστου από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Ε.Ε.Τ.Α.Α. ανακοινώνονται στο eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr οι προσωρινοί πίνακες των δικαιούχων 81.000 θέσεων δωρεάν φιλοξενίας παιδιών σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ 2016-2017.

  Ο κάθε υποψήφιος θα μπορεί να έχει πρόσβαση εισάγοντας στην ειδική στο eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr εφαρμογή τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ που αναγράφονται στην αίτηση συμμετοχής που υπέβαλε.

  Ενστάσεις θα μπορούν να καταθέσουν οι γονείς μεταξύ 18 και 22 Αυγούστου (τρεις εργάσιμες ημέρες, καθώς μεσολαβεί Σαββατοκύριακο) είτε μέσω fax στα κατά τόπους γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α., είτε μέσω e-mail με σκαναρισμένα τα απαιτούμενα έγγραφα.

  Όπως διευκρινίζεται από την ΕΕΤΑΑ «Από τις ενστάσεις που θα υποβληθούν, θα ληφθούν υπόψη μόνο αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι τις 22/8/2016 και ώρα 14.00».

  Οι πίνακες ΕΕΤΑΑ με τα τελικά αποτελέσματα των ωφελούμενων, ανά περιφέρεια και περιφερειακή ενότητα, θα δημοσιευτούν στις 24 Αυγούστου στο eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr.

  Ανοικτή θα παραμείνει η Διεύθυνση Π.Σ. Δήμου Αλεξ/πολης  (Θουκυδίδου 25, τηλ 2551038711) από 18 μέχρι 22 Αύγουστου από τις  8.00 μέχρι τις 2.00 προκειμένου να εξυπηρετήσει τις υποψήφιες μητέρες για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ ώστε να υποβάλλουν τις ενστάσεις τους αλλά και από 24/08/2016 μέχρι και την 01/09/2016 προκειμένου να πραγματοποιήσουν την εγγραφή των παιδιών τους στους δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς  της επιλογής τους.

  Μετά τις 01/09/2016 δεν υπάρχει δυνατότητα εγγραφής μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.

  Ενημερώνουμε τις ωφελούμενες μητέρες ότι η αξία τοποθέτησης (voucher) που θα τους χορηγηθεί για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς καλύπτει όλα τα έξοδα του παιδιού τους μέχρι 31/07/2016. Δε θα έχουν κάποια άλλη οικονομική επιβάρυνση αφού το voucher συμπεριλαμβάνει (υγιεινή και ασφαλή παραμονή, απασχόληση, διαπαιδαγώγηση, παιχνίδι, ψυχαγωγία, ψυχολογική βοήθεια, υγιεινή και επαρκή διατροφή, γραφική ύλη κ.α ).

                                                                                                                   Η Προϊσταμένη Διεύθυνσης
                                                                                                               Παιδικής Φροντίδας και Παιδείας
                                                                                         

                                                                                                                       Καβαζίδου Σοφία