Αθλητές του ΕΘΝΙΚΟΥ Στίγγας, Χατζόπουλος

Η διοίκηση του ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τους Κάσσανδρο Στίγγα και Δημήτρη Χατζόπουλο. Με τους δύο ταλαντούχους και ικανούς πετοσφαιριστές που εντάσσονται στην ομάδα μας, ενισχύεται το κομμάτι των κεντρικών μας που φέτος θα έχει έντονο ελληνικό και Εβριτικο χρώμα, αφού η τετράδα του κέντρου πλαισιώνεται με τους Παρασκευά Τσέλιο και Βασίλη Στοϊλούδη.
Ο Κάσσανδρος Στίγγας είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 29/11/1993 και έχει ύψος 1.97μ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει σημαντική εμπειρία από την μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλει αφού έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Αρη και Ηρακλή, ενώ μετρά αρκετές συμμετοχές στις εθνικές ομάδες.
Ο Δημήτρης Χατζόπουλος, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη από όπου ξεκίνησε τα πρώτα του αθλητικά βήματα από τα τμήματα υποδομής του Εθνικού. Ο γεννημένος στο Θούριο στις 23.3.1994 με ύψος 2.02μ Εβρίτης κεντρικός μετά την παρουσία του στη Γ.Ε.Αλεξανδρούπολης, μεταπήδησε στην ΑΕΚ όπου πανηγύρισε μέσα στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης το Λιγκ Καπ και είχε θέση βασικού την επόμενη σεζόν.
Καλωσορίζουμε τους δύο αθλητές στην οικογένεια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.