Με απόλυτη επιτυχία ο 3ος Αγώνας Δρόμου Τυχερού (φωτό)

Ο 3ος Αγώνας Δρόμου Τυχερού γράφτηκε και αυτός στην Ιστορία. Η «επόμενη μέρα» ξημέρωσε με αισθήματα χαράς, υπερηφάνειας, ικανοποίησης και έντονης συγκίνησης από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε και φέτος η διοργάνωση. Τα φώτα της μεγάλης αυτής αθλητικής γιορτής έσβησαν για το χωριό μας και η κούραση της όλης προσπάθειας έδωσε τη θέση της στη γλυκιά ανάμνηση που άφησε σε όλα τα επίπεδα η επιτυχία της. Η φετινή γιορτή έφερε ρεκόρ στο χρονόμετρο καταρρίπτοντας τον χρόνο της διαδρομής.

Πάνω από 200 αθλητές-τριες κάθε ηλικίας από διάφορα μέρη της Ελλάδας, καθώς και μαθητές, όλοι τους με απίστευτο ενθουσιασμό κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία του χωριού, δίνοντάς της ένα μοναδικό χρώμα. Στάθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης, ξεπερνώντας πραγματικά κάθε μας προσδοκία και έλαβαν μέρος στον 3ο Αγώνα Δρόμου Τυχερού 5 και 10 χιλιομέτρων και στον αγώνα των εξακοσίων μέτρων για μαθητές Δημοτικού.
Μήνυμα προς τους αθλητές στην έναρξη της διοργάνωσης απηύθυνε ο δρομέας Πέτρος Λούδος, ο οποίος παρείχε επίσης τεχνική υποστήριξη στην διοργάνωση, στην συνέχεια σε ρόλο αφέτη έδωσε την πιστολιά εκκίνησης των αγώνων ο Θάνος Λούδος, μέλος της οργανωτικής επιτροπής.

Ο εξαιρετικά φιλικός για αγώνα καιρός, το χειροκρότημα ενθάρρυνσης του κόσμου προς τους δρομείς στην κεντρική πλατεία και κατά μήκος της διαδρομής, η παρουσία των διαφόρων συλλόγων, η όμορφη και παράλληλα απαιτητική διαδρομή στους δρόμους του Τυχερού και στο Οικοτουριστικό Κέντρο, γύρω από τη λίμνη Τυχερού με χώμα, αλλά και άσφαλτο, συνέθεσαν την εικόνα του 3ου Αγώνα Δρόμου Τυχερού.

Οι αθλητές δεν συνάντησαν μεγάλες υψομετρικές διαφορές και δυσκολίες και σχεδόν όλοι κατάφεραν να τερματίσουν, σε μια διοργάνωση που είχε μεγάλη σημασία η συμμετοχή και ο τερματισμός. Πριν την εκκίνηση των δύο μεγάλων αγώνων πραγματοποιήθηκε αγώνας εξακοσίων μέτρων για παιδιά, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι συνολικές εγγραφές ανήλθαν στις 120 για τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων και στις 80 για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων. Ο αγώνας είχε ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την εταιρία Timing For Sports.
Οι νικητές:
10 χιλιόμετρα ανδρών:
1ος ΒΟΥΛΚΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
2ος ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ
3ος ΔΕΛΗΓΕΩΡΓΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
10 χιλιόμετρα γυναικών:
1η SAROSOY EMINE
2η ΛΑΜΠΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ
3η ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΛΗΤΩ
5 χιλιόμετρα ανδρών:
1ος ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΤΟΛΗΣ
2ος ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
3ος ΛΑΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
5 χιλιόμετρα γυναικών:
1η ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
2η ΣΤΑΘΗ ΟΥΡΑΝΙΑ
3η ΝΑΣΚΟΥ ΘΩΜΑΗ
Ηδιοργάνωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των επάθλων στους νικητές των αγώνων στην κεντρική πλατεία του Τυχερού. Τις απονομές πραγματοποίησαν, η Αντιδήμαρχος Σουφλίου κα Κουφάκη Σοφία, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Εξακουστός Κωνσταντίνος, ο κος Θάνος Λούδος, μέλος της οργανωτικής επιτροπής και ο κος Χατζηβασιλείου Γεώργιος, πρώην Πρωταθλητής Ελλάδος και Βαλκανιονίκης αγώνων δρόμου.
Ημεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο 3ος Αγώνας Δρόμου Τυχερού επιβραβεύει τις προσπάθειες όλων εκείνων που συντέλεσαν σε αυτό το αποτέλεσμα και μας επιτρέπει να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά τις προσδοκίες μας και να θέσουμε υψηλότερους στόχους, υποσχόμενοι ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις ενόψει του επόμενου ραντεβού.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, ενώ πολλοί από αυτούς ταξίδεψαν από πολύ μακριά για να παραβρεθούν στην εκδήλωση. Θα θέλαμε επίσης να τονίσουμε τη θετική τους διάθεση την οποία μετέδωσαν και σε εμάς.
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους φορείς, όλες τις εθελοντικές οργανώσεις και τους συλλόγους που βοήθησαν στην αίσια διεξαγωγή του αγώνα.
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και τον Δήμο Σουφλίου για την συμβολή τους στην διοργάνωση του αγώνα.
Ευχαριστούμε το ΑΤ Τυχερού για την σημαντική συμβολή του στην ασφαλή διοργάνωση του αγώνα.
Ευχαριστούμε τον Ιατρό καρδιολόγο κο Δημήτρη Φλώρο, ο οποίος προσέφερε ανιδιοτελώς τις πολύτιμες υπηρεσίες του συμβάλλοντας στην ιατρική κάλυψη του αγώνα.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που παρά τις δυσκολίες της εποχής βοήθησαν καθοριστικά:
Φαρμακείο Πασχάλης Χ. Παπαμιχαήλ
Sportbet Cafe
Alter Ego Cafe Bar
Super market Proton Βολοβότσης
Φαρμακείο Δραγάνη Ευγενία
Sanyo Com Δαρούσης Δημήτριος
ΑΣΚΓΕ Τυχερού
Crystal Pool & Lounge Bar Tychero
Avali Cafe Bar
Πρατήριο Υγρών Καυσίμων bp Μελάς Πασχάλης
Κάβα ποτών «Μουσίκας Γεώργιος»
Παραδοσιακά παγωτά «Πάσχος»
Φούρνος Ζαπάρτα
Τζίκος Cafe Bar
Πιτζαρία LaBoheme
Καφενείο «Ρεμπέτης»
Τον χορηγό επικοινωνίας 88,8 Focus Fm
Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα πιστέψαμε και πιστεύουμε στο θεσμό του Αγώνα Δρόμου Τυχερού και δίνουμε την δέσμευση μας για την καθιέρωση της διοργάνωσης ως μόνιμου και καταξιωμένου θεσμού στην περιοχή μας. Στα πλαίσια αυτά θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε εσάς τους αθλητές και τους θεατές που συμμετείχατε σε αυτήν την γιορτή του μαζικού αθλητισμού, να μας αποτυπώσετε και να μας αποστείλετε στο email: p.loudos@gmail.comτις δικές σας παρατηρήσεις και σχόλια προκειμένου να βελτιώσουμε στο έπακρο την ποιότητα των παροχών και υπηρεσιών του Αγώνα.