Ώρα φιλικών για το βόλεϊ του Εθνικού

Ένα μήνα σκληρής και επίπονης προετοιμασίας συμπληρώσει η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Ο προπονητής της Σάκης Μουστακίδης δουλεύει εντατικά έχοντας όλους τους αθλητές στη διάθεσή του, προκειμένου είναι στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας στα πρώτα επίσημα ραντεβού της νέας  αγωνιστικής σεζόν.
Πλέον, ο Εθνικός εισέρχεται στο κρίσιμο στάδιο του μονταρίσματος. Αλλωστε, τα πολλά νέα πρόσωπα καθιστούν απαραίτητα τα τεστ με ισχυρούς αντιπάλους.  Με αυτό το σκεπτικό προγραμματίστηκαν και τα πρώτα δύο φιλικά προετοιμασίας κόντρα στον (δις) πρωταθλητή ΠΑΟΚ τα οποία θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη.
Συγκεκριμένα, ο Εθνικός θα υποδεχθεί τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή στις 6μμ στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης τον ΠΑΟΚ του Γιάννη Καλμαζίδη ο οποίος ετοιμάζεται με τα νέα του αστέρια, για τα προκριματικά εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ του βόλει .
Πρόκειται για δύο σοβαρά και με υψηλό βαθμό δυσκολίας φιλικά που θα δώσουν αξιόπιστα συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας, στον κόουτς των Εβριτών αλλά και το τι θα πρέπει να αλλάξει και να βελτιωθεί το επόμενο διάστημα.
Γενική είσοδος στα φιλικά με τον ΠΑΟΚ 10 ευρώ και για τους δύο αγώνες, με το εισιτήριο να έχει και τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας βόλει του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ενώ οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας, θα έχουν ελεύθερη είσοδο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το διάστημα 7-9 Οκτωβρίου ο Εθνικός είναι φιλοξενούμενος σε δυνατό τουρνουά στη Βάρνα της Βουλγαρίας . Εκεί, θα αντιμετωπίσει την ομάδα Αρδα του Κίρτζαλι, την Νεφτοχιμίκ του Μπουργκάς και την Τσέρνο Μόρε της Βάρνας.
Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε το ακριβές πρόγραμμα του τουρνουά της Βάρνας  

  


Εκ μέρους του ΤΑΑ Εθνικός