Επαγγελματική κατάρτιση από το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) τμήμα Νοσηλευτικής

Το Π.Γ.Ν.ΈΒΡΟΥ (φορέας Αλεξανδρούπολης) ανακοινώνει ότι στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) τμήμα Νοσηλευτικής αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας ανακοινώνει ότι, για το εκπαιδευτικό έτος 2016 – 2017 (χειμερινό εξάμηνο 2016Β) θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα με τις αντίστοιχες ειδικότητες:


Α΄Εξάμηνο  Β.  Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας ( πρωτοετείς)
Γ΄ Εξάμηνο Β.  Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας ( κατατάξεις)

Δικαιολογητικά για την επιλογή των υποψηφίων καταρτιζομένων Δ.ΙΕΚ εγγραφής και μοριοδότησης σύμφωνα με την υπαρ. 5954/2014 απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων << Κανονισμός Λειτουργίας ΙΕΚ (ΦΕΚ 1807Β)>> είναι τα ακόλουθα :
  1. Αίτηση (ονομαστικά στοιχεία, ΑΜΚΑ και η διεύθυνση κατοικίας του υποψηφίου, συμπληρώνεται στη Γραμματεία του ΔΙΕΚ).
  2. Πρωτότυπος Τίτλος Σπουδών και φωτοτυπία αυτού (απολυτήριο Γενικού, Ενιαίου Λυκείου, ΕΠΑΛ, ΤΕΛ, ή πτυχίο ΕΠΑΣ, ΤΕΕ Β΄κύκλου).
  3. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας πρωτότυπο και φωτοαντίγραφο αυτού ή Διαβατήριο.
  4. Βεβαίωση ΙΚΑ ή Δημόσιας Υπηρεσίας, στην οποία θα αναγράφεται η προϋπηρεσία ( ημερομίσθια ή έτη) που τυχόν πραγματοποίησε ο υποψήφιος σε συγκεκριμένο επάγγελμα και ειδικότητα , ή βεβαίωση Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (ΔΟΥ) στην οποία θα αναγράφεται ο χρόνος άσκησης συγκεκριμένης επιτήδευσης από τον υποψήφιο(Μοριοδοτείται επιπλέον εφόσον υπάρχει σχετική με την ειδικότητα).
  5. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης(Πολυτεκνία,Τριτεκνία, Μονογονεική  μοριοδοτούνται  επιπλέον, εφόσον υπάρχουν).
  6. Ειδικά για την εγγραφή αλλοδαπών υπηκόων ορών εκτός Ε.Ε ,εντός Ε.Ε και ομογενών, αντί του δικαιολογητικού όπως ορίζεται στο σημείο 3,απαιτείται η κατάθεση διαβατηρίου ή ταυτότητας ομογενών καθώς και της άδειας παραμονής για τους υπηκόους ορών εκτός Ε.Ε.



Τα εξάμηνα φοίτησης είναι  πέντε (5) εκ των οποίων τα τέσσερα (4) είναι θεωρητικής/εργαστηριακής κατάρτισης και (1)ένα εξάμηνο πρακτικής άσκησης.
Η φοίτηση είναι δωρεάν και υποχρεωτική, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.
Το ωράριο μαθημάτων είναι πρωινό.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι  καλούνται να υποβάλλουν αιτήσεις επιλογής
έως 15 Σεπτεμβρίου 2016 στη Γραμματεία του Δ.ΙΕΚ
( Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης ) καθημερινά κατά τις ώρες 8:30 π.μ έως 12:30 μ.μ.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2551352233  και 2551352234

Εκ της Διοίκησης