“Να μην εκπροσωπήσει ξανά τη Ν.Δ. η Σοφια Βούλτεψη...σε εκδηλώσεις του ΣΦΕΑ”

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 20160 σχόλια

Ουδείς από τη Ν.Δ. αποδοκίμασε τη δήλωση της πρώην κυβερνητικής εκπροσώπου περί... εκλεγμένης χούντας.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι, καίτοι χθες ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. και πολλά “γαλάζια” στελέχη είπαν πολλά, ουδείς αποδοκίμασε -ή, έστω, κράτησε αποστάσεις- από το ακροδεξιό παραλήρημα της βουλευτή της Ν.Δ. και πρώην κυβερνητικής εκπροσώπου, Σ. Βούλτεψη, η οποία προχθές όχι μόνο συνέκρινε την κυβέρνηση με τη χούντα, αλλά “ξέπλυνε” και τους συνταγματάρχες λέγοντας ότι “και η χούντα είχε κάνει το δημοψήφισμα”, ώστε να δείξει ότι... είχε και το καθεστώς της επταετίας “νομιμοποίηση”.

Επ' αυτού, μάλιστα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ) Κων. Μανταίος, με δήλωσή του στην “Αυγή”, αποδοκιμάζει τις δηλώσεις Βούλτεψη και δηλώνει απερίφραστα πως δεν επιθυμεί εφεξής η πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος να παραστεί σε εκδηλώσεις του Συνδέσμου. Αναλυτικά η δήλωση του Κων. Μανταίου στην “Αυγή” έχει ως εξής:

“Ως πρόεδρος του ΣΦΕΑ 1967-74 καταδικάζω τις απερίγραπτες δηλώσεις της πρώην κυβερνητικής εκπροσώπου της Ν.Δ. και νυν βουλευτού Σ. Βούλτεψη, που ταύτισε το χουντικό καθεστώς με τη σημερινή εκλεγμένη από τον λαό ελληνική κυβέρνηση. Μου προξενεί αλγεινή εντύπωση με την προσπάθειά της να εξομοιώσει το χουντικό κατασκευασμένο δημοψήφισμα που δήθεν νομιμοποίησε τη χουντική κυβέρνηση στα μάτια του ελληνικού λαού με τις απολύτως δημοκρατικές εκλογές από τις οποίες προέκυψε η σημερινή κυβέρνηση.

Ας κοιτάξει η πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος της Ν.Δ. την ιστορία της οικογένειάς της, μήπως και αισθανθεί ντροπή για τις δηλώσεις της και τουλάχιστον τις ανακαλέσει. Όσο είμαι πρόεδρος του ΣΦΕΑ, δηλώνω ότι δεν επιθυμώ να εκπροσωπήσει ξανά τη Ν.Δ. στις εκδηλώσεις μνήμης που διοργανώνει ο Σύνδεσμός μας”.

avgi.gr
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger