Γνωστός ράπερ θέλει να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ...και να "φάει τα μούτρα του Αδωνι"

Την πρόθεση του να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, στις επόμενες εκλογές, εξέφρασε ο γνωστός ράπερ...
Υποχθόνιος ή Ύπο.

Σε συνέντευξή του στη lifo.gr Σε συνέντευξη του στη lifo.gr ο Ύπο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν 150 χιλιάδες οικογένειες που σιτίζονται από πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό όμως δεν βγαίνει σε κανένα κανάλι. Σε 200.000 οικογένειες πληρώνει το ρεύμα η κυβέρνηση. Υπάρχει κοινωνικό παντοπωλείο και κοινωνικές παροχές που δεν τις θυμάμαι πιο παλιά».

«Εγώ ανήκω στον Σύριζα, εδώ και χρόνια» επισήμανε ο ράπερ και σε ερώτηση για το αν θα πολιτευόταν αν του έκανε πρόταση ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά:

«Η επόμενη τετραετία επειδή θα είναι πιο δύσκολη και θα είναι και πιο δύσκολη και η επόμενη εκλογική διαδικασία για τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε θα πρέπει να κατέβω εγώ.

Και φυσικά εδώ, Α’ Αθήνας, να πάρω όλες τις ψήφους. Θα φάω τα μούτρα του Άδωνι Γεωργιάδη. Εκεί την έπαθε ο Σύριζα. Υπάρχει μια επιφάνεια της αριστεράς που είναι μαλακοί άνθρωποι και ο κάθε λαϊκιστής τύπου Βορίδη, τύπου Άδωνι, μπορεί να οργώνει και να βρίζει, ή οι Κασιδιάρηδες. Ξεχνάνε όμως αυτοί την εφεδρική αριστερά που είμαστε εμείς, που είμαστε χειρότεροι από τον Κασιδιάρη. Πιο τσαμπουκάδες. Η εφεδρεία της αριστεράς είναι πολύ σκληρή αριστερά.

Ξέρεις, με ενοχλεί ό, τι έχει σχέση με σύμβολα, η σκέψη η βυζαντινή, ο χριστιανισμός γιατί δεν σ’ αφήνει να αναπτυχθείς.

Ό,τι καλό έχει να δώσει η χώρα είναι προ Χριστού. Με ενοχλούν οι απαίδευτοι, που κρίνουν χωρίς να ξέρουν την βάση μιας ιστορίας. Δεν θα πούνε “το παιδάκι το καημένο που δεν έχει παπούτσια, ήρθε λασπωμένο και οι γονείς του πνίγηκαν στο Αιγαίο”, αλλά θα σου πουν “α, το μουσουλμανάκι”.

Με ενοχλούν που δημιουργούν καταστάσεις κάτι χαζοί που έβγαζαν στην τηλεόραση βιβλία που έλεγαν ότι είμαστε από τον Σείριο και τελικά έπιασε τόπο η βλακεία τους. Σε πέντε χρόνια όπως εξωραΐστηκαν αυτοί και τους παίρνουν στα σοβαρά, θα μιλάμε και για τη Χρυσή Αυγή.

Θα είναι κάτι νορμάλ. Αυτό το κάνουν τα κανάλια και οι απαίδευτοι. Ακόμα και η σύζυγος-κριτής σε εκπομπή που δίνει πρεστίζ στον πολιτικό σύζυγο είναι κάτι στημένο γιατί επηρεάζει τις νοικοκυρές. Υπήρχε μέρα που αν δεν έβλεπες τον Άδωνι σε κανάλι νόμιζες ότι η τηλεόραση θα κλείσει».

Ωστόσο, σημειώνεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης εκλέγεται στην Β’ περιφέρεια της Αθήνας...

Πηγή: lifo, aixmi