Παπαγγελόπουλος: «Λερναία Ύδρα» η διαφθορά – Πρέπει να της κάψεις το κομμένο κεφάλι

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 20160 σχόλια

«Ο μόνος τρόπος για να θανατώσεις το θηρίο αυτό που απομυζά τον ελληνικό λαό, είναι να καυτηριάσεις κάθε κομμένο κεφάλι, όπως ο μυθικός Ηρακλής. Στην προκειμένη περίπτωση καυτηριασμός είναι η αλλαγή νοοτροπίας, ώστε να μην υπάρχει έδαφος πρόσφορο για τη διαφθορά και τη σήψη».
Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μιλώντας στη ημερίδα της Γενικής Γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, με θέμα «Παίζω τίμια. Οι νέοι αλλάζουν το παιχνίδι», χαρακτηρίζοντας τη Διαφθορά ως «Λερναία ύδρα»
Σύμφωνα με τον κ. Παπαγγελόπουλο και όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ του το real.gr, αυτοί που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι είναι οι νέοι που σήμερα πληρώνουν βαρύ τίμημα εξαιτίας εγκληματικών ενεργειών άλλων.
Από την πλευρά του ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, σημείωσε πως «η διαφθορά δεν αποτελεί απλώς μια δυσλειτουργία της κρατικής μηχανής, αλλά αποτελεί θεμελιώδες σφάλμα στον πυρήνα του συστήματος».
«Δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας αναφορικά με τη διαφθορά και έχει σημασία ότι μόνο αναγνωρίζοντας το πρόβλημα μπορούμε να το λύσουμε», κατέληξε ο κ. Γαβρόγλου, επισημαίνοντας ότι η συνεισφορά του δικού του Υπουργείου στο πρόβλημα της διαφθοράς μπορεί να είναι στον τομέα της πρόληψης.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger