Κατάθεση Αναφοράς Δημοσχάκη για την έδρα του υπό σύσταση Περιφερειακού Ελεγκτικού Κέντρου Ασφάλισης (Π.Ε.Κ.Α.) στην Αλεξανδρούπολη

Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης, με κοινοβουλευτική Αναφορά κατέθεσε σήμερα (14/12) στο προεδρείο της Βουλής επιστολή – δήλωση των υπαλλήλων του υποκαταστήματος του ΙΚΑ της Αλεξανδρούπολης με την οποία ζητούν να γίνει η έδρα της Διεύθυνσης του υπό σύσταση Περιφερειακού Ελεγκτικού Κέντρου Ασφάλισης (Π.Ε.Κ.Α.) στην πρωτεύουσα του Νομού Έβρου.
Όπως τονίζουν στην επιστολή – δήλωση οι υπάλληλοι σε περίπτωση που οριστεί η έδρα σε άλλη περιοχή οι συναλλασσόμενοι θα πρέπει να διανύσουν μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.
Επίσης το ιδιόκτητο κτίριο που διαθέτει το Υποκατάστημα του ΙΚΑ της Αλεξανδρούπολης είναι κατάλληλο για τη στέγαση του Π.Ε.Κ.Α, ενώ  οι υπάλληλοι διαθέτουν την τεχνογνωσία για να το υποστηρίξουν.
Παράλληλα, η δημιουργία της Διεύθυνσης  του Π.Ε.Κ.Α. στην Αλεξανδρούπολη θα συμβάλει στην αποκέντρωση των περιφερειακών υπαλλήλων.