Ο Μπογδάνος παραδέχεται πως ο ΣΚΑΪ το παράκανε με το δημοψήφισμα (video)

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να παραδέχθηκε δημόσια την Τρίτη το βράδυ, στην εκπομπή «Όλα Ξεκόλλα», με τον Θέμο Αναστασιάδη, πως ο ΣΚΑΪ το παράκανε την περίοδο του περυσινού δημοψηφίσματος, ωστόσο τόνισε πως στο κανάλι του Νέου Φαλήρου ήξεραν ότι είχαν δίκιο.
Μάλλον γι’ αυτό αναλώθηκαν άπαντες στον ΣΚΑΪ σε επιχείρηση εκφοβισμού του ελληνικού λαού, σκορπίζοντας τρόμο και πανικό. Μάλλον γι’ αυτό προπαγάνδιζαν καθημερινά υπέρ του «Ναι». Μάλλον γι’ αυτό δεν κάλυψαν καθόλου τη συγκέντρωση του «Όχι» στις 29/6.
Όχι για να επιδιώξουν να ποδηγετήσουν τη λαϊκή ετυμηγορία.
«Το 2015, με τα καραγκιοζιλίκια του δημοψηφίσματος εγώ δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στον δρόμο. Μία από τις άδικες κριτικές που έχει δεχθεί ο ΣΚΑΪ όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι ήταν μονόπαντος. Πάντα. Δεν ήταν πάντοτε μονόπαντος. Σε ορισμένες φάσεις το παρακάναμε. Όπως για παράδειγμα στο δημοψήφισμα», είπε ο τηλεπαρουσιαστής και συνέχισε: «Ότι είχαμε δίκιο το ξέραμε. Είναι σαφές. Σας λέγαμε κάποιοι πως το δημοψήφισμα σημαίνει ή τρίτο μνημόνιο ή έξω από το ευρώ. Το «έξω από το ευρώ» τη γλίτωσε, το τρίτο μνημόνιο δεν τη γλύτωσε. Όμως, στην τελική, το θέμα είναι το αποτέλεσμα. Θα το ρίξεις το κορίτσι ή δεν θα το ρίξεις το κορίτσι;»

Για την ιστορία, ο κ. Μπογδάνος είχε δηλώσει πως θα παραιτηθεί σε περίπτωση που επικρατήσει το «Όχι» στο δημοψήφισμα, ενώ είχε δακρύσει… όταν μιλούσε σεξένο Μέσο για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.