Πόλεμος Πολάκη με Άδωνι στο διαδίκτυο - «Είσαι τυφλωμένος ακροδεξιός»

Την οργή του υφυπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στους δημοσιογράφους της εκπομπής δήλωσε πως «  το όργιο των προσλήψεων που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την περίοδο δεν είχε προηγούμενο. Νομιμοποιούν τους συμβασιούχους. Το κάνουν κατά παράβαση της ευρωπαϊκής οδηγίας που επιβάλλει να γίνει διαγωνισμός και καταπαράβαση του ελληνικού Συντάγματος», κατηγορώντας την κυβέρνηση πως κάνει τις προσλήψεις αυτές για ψηφοθηρικούς λόγους. Παράλληλα, ο κ.Γεωργιάδης πως οι άνθρωποι αυτοί θα απολυθούν, όχι από τη Νέα Δημοκρατία [σ.σ. όταν γίνει κυβέρνηση] αλλά από τα δικαστήρια.
 Οι δηλώσεις αυτές του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν τον θυμό του Παύλου Πολάκη ο οποιος μέσα από ανάρτησή του στο Facebook χαρακτηρίζει τον Άδωνι «τυφλωμένο ακροδεξιό» και «Ταλιμπάν νεοφιλελεύθερο» τονίζοντας στην ανάρτησή του πως στην ΝΔ πλέον έχει «τελειώσει το παραμύθι πλέον ότι νοσοκομεία στενάζουν απο έλλειψη προσωπικού ,γιατι δεν κρύβεται πλέον η προσπάθεια που κάνουμε και το γυρίσατε στο ακροδεξιό παραλήρημα περί «οργίου διορισμών του ΣΥΡΙΖΑ»».
Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:
«ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ :να αποδεικνύεις ποσο ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ και ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εισαι ΕΣΥ και η παρέα σου
ΥΓ 1περίπου 500 επικουρικοί γιατροί και 480 λοιπό επικουρικό προσωπικό νοςοκομειων στους οποίους εχουμε δωςει παράταση πέρυσι και φέτος ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ τα έτη 2013-14 απο τις κυβερνήσεις σας και σε καποιους είχα τα δωςει ηδη εσεις μια πρώτη παράταση .Εμεις για να στηρίξουμε τα νοσοκομεία τους κρατήσαμε και βέβαια διορίσαμε απο τον οκτωβρη του 2015 μεχρι σημερα άλλες 3830 ατομα (μόνιμους ,επικουρικούς ,ΚΕΛΠΝΟΟ, γιατρούς ,νοσηλευτικό ,παραϊατρικό κλπ )Άλλοι 3100 ειναι σε φάση διορισμού έχοντας ολοκληρωθεί οι διαγωνισμοί ,4000 έρχονται με το προγραμμα του ΟΑΕΔ ,1760 μόνιμοι άρχισαν σημερα αιτήσεις στην πλατφόρμα του ΑΣΕΠ (λοιπό προσωπικό και εκαβ) και 2000 γιατροί μόνιμοι θα προκηρυχθούν το Φλεβάρη .
ΥΓ2 Σας ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ πλέον οτι τα νοσοκομεία στενάζουν απο έλλειψη προσωπικού ,γιατι δεν κρύβεται πλέον η προσπάθεια που κάνουμε και το ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΠΕΡΙ "ΟΡΓΙΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ "
Έχετε χάσει τη μπάλα ΕΝΤΕΛΩΣ ,είστε για γέλια και εσεις και αυτοί που σας δίνουν βήμα ...»
Η κόντρα των δυο αντρών συνεχίστηκε σήμερα από το… Twitter με αφορμή τις εξελίξεις στον ΔΟΛ. Ο Αδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο Twitter σχολιάζει παλαιότερη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ και το περιβόητο δημοσίευμα του Guardian για την κατάσταση του ΕΣΥ.  «Ανάρτηση Πολάκη στην οποία παραδέχεται παρεμβάσεις τους στις Τράπεζες. Τέτοιες εξασφαλίσεις έδωσαν στον ΔΟΛ;» γράφει ο Αδωνις Γεωργιάδης
View image on TwitterView image on Twitter
Ανάρτηση Πολάκη στην οποία παραδέχεται παρεμβάσεις τους στις Τράπεζες. Τέτοιες εξασφαλίσεις έδωσαν στον ΔΟΛ;