Επίσκεψη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ στον ορεινό όγκο των Περιφερειακών Ενοτήτων Ροδόπης και Ξάνθης και στη Μαρώνεια

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 20170 σχόλια

Τον ορεινό όγκο των Περιφερειακών Ενοτήτων Ροδόπης και Ξάνθης καθώς και την περιοχή της Μαρώνειας επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου μετά τις χθεσινές χιονοπτώσεις.
Ο κ. Μέτιος, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Ροδόπης κ. Νίκο Τσαλικίδη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο της ΠΕ Ροδόπης κ. Μουσταφά Κατραντζή και τον Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας κ. Κώστα Χουβαρδά, επισκέφθηκε την Οργάνη και τη Μυρτίσκη στον ορεινό όγκο της Ροδόπης όπου συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Αρριανών κ. Μολλά Αλή Μεμέτ Ισμαήλ.

Ακολούθως, το κλιμάκιο της Περιφέρειας, με τη συνοδεία υπηρεσιακών παραγόντων της ΠΕ Ξάνθης, μετέβη στη Σμίνθη όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μύκης κ. Τζεμήλ Καπζά και επισκέφθηκαν τις περιοχές της Γλαύκης, του Εχίνου και του Δημαρίου.
Νωρίτερα, το κλιμάκιο της Περιφέρειας είχε επισκεφθεί το Δήμο Μαρώνειας όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταυρίδη.


Ο κ. Μέτιος διαπίστωσε την καλή κατάσταση του οδικού δικτύου και την αποτελεσματική συνεργασία Περιφέρειας και Δήμων για την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων.

Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger