Για συκοφαντική δυσφήμιση κατηγορεί η Κουτσούμπα την Κωνσταντοπούλου

Το στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑΔέσποινα Κουτσούμπα, κατηγορεί την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας για συκοφαντική δυσφήμιση.
Αφορμή για την αντιπαράθεση μέσω facebook ήταν η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε στέλεχος της νεολαίας του κόμματος που αποχώρησε καταγγέλλοντας τόσο πολιτική στάση του κόμματος αλλά και τις συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα για όσους εργάζονται σε αυτό.
Στην απάντηση της η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρέπεμψε σε μία ανάρτηση του στελέχους της «Πλεύσης Ελευθερίας»Διαμαντή Καραναστάση, στο Facebook.
Ο κ. Καραναστάσης ανέφερε για την Δέσποινα Κουτσούμπα:
«Δέσποινα Κουτσούμπα: Περιφεριάκή σύμβουλος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Πρόσφατα προσπάθησε να εξαγοράσει άλλον φίλο καλλιτέχνη. Κάνοντας την ατζέντισα του δημοσιογράφου Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, με πρόφαση να παραδοθούν στον τελευταίο μαθήματα… ορθοφωνίας(!!). Σε ένα από τα πολλά μηνύματα της αναφέρει ότι είναι κρίμα να αρνηθεί. Έγραψε ότι ο καλλιτέχνης θα πάρει “ΤΑ λεφτά” αν δεχθεί.»
Μέσω Facebook απάντησε και η Δέσποινα Κουτσουμπά κάνοντας λόγο για ψεύδη, κιτρινισμό και ξεκατίνιασμα. Οπως έγραψε μάλιστα «προφανώς για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι προτεραιότητα να διαχωριστεί από την μαχόμενη αριστερά, και όχι από τους δεξιούς και ακροδεξιούς θύλακες».