Κοινή συνεδρίαση των Δημ. Συμβουλίων Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης

Καλούνται τα μέλη  του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαμοθράκης, όπως στις  25/01/2017  ημέρα Τετάρτη  και ώρα 18:30 προσέλθουν στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε Κοινή Συνεδρίαση με το Δήμο Σαμοθράκης , για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  για τα παρακάτω θέματα :
  1. Ακτοπλοϊκές συνδέσεις Αλεξανδρούπολης με νησιά Β. Αιγαίου- Λαύριο (Εισηγ. κ.κ. Δήμαρχοι)
  2. Προγραμματική Σύμβαση ωρίμανσης έργου ¨Εκτεταμένες συντηρήσεις-Εξοπλισμός Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης¨ (Εισηγ. κ.κ. Δήμαρχοι)
  3. Κοινά προβλήματα Δήμων Αλεξανδρούπολης, Σαμοθράκης και αντιμετώπισή τους. (Εισηγ. κ.κ. Δήμαρχοι)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Καλούνται τα μέλη  του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπως στις  25/01/2017  ημέρα Tετάρτη  και ώρα 17:30 , προσέλθουν στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του Δήμου σε ΤΑΚΤΙΚΗ  συνεδρίαση,  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  για τα παρακάτω θέματα (σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν.3852/10):
  1. Αιτήσεις – Ενημερώσεις
  2. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε θέσεις των κλάδων:
1.ΥΕ16 Εργατών Καθαριότητας (Απορριμματοφόρων): θέσεις 4
2.ΥΕ16 Εργατών Γενικά- Συνοδοί Απορριμματοφόρων : θέση 1,   ανταποδοτικών υπηρεσιών ( Εισηγ: κ. Παντελίδης Γ.)
  1. Ορισμός μελών επιτροπής με τους αναπληρωτές τους, για τη διενέργεια δημοπρασιών για εκποιήσεις και εκμισθώσεις του Δήμου, βάσει των διατάξεων του άρθρου 1 του Π.Δ. 270/81( Εισηγ: κ. Παντελίδης Γ.)
  2. Επιστροφή καταβληθέντων ποσών που αφορούν τέλη κατάληψης χώρου από παραγωγούς( Εισηγ: κ. Παντελίδης Γ.)
  3. Παραχώρηση της χρήσης του Δημοτικού Σχολείου Αρδανίου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρδανίου ¨ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ¨( Εισηγ: κ. Παντελίδης Γ.)
  4. Κατανομή πιστώσεων για λειτουργικές δαπάνες Α΄δόσης 2017 των σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης( Εισηγ: κ. Γερακόπουλος Χρ.)
  5. Ορισμός Επιτροπής Οριστικής παραλαβής του έργου «Αναβάθμιση και επέκταση του Δημοτικού Ωδείου» (Εισηγ. :κ. Γερακόπουλος Χ.)
  6. Συγκρότηση « Επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών» για το έτος 2017 (Εισηγ. κ. Δήμαρχος)
  7. Άσκηση ενδίκων μέσων για παράδοση των βιβλίων- στοιχείων Εκκαθάρισης ΔΕΠΕΑ (Εισηγ. Ουζουνίδης Γ.)
  8. Απολογισμός έτους 2016 και Προγραμματισμός έτους 2017 του Αυτοτελούς Γραφείου Δια Βίου Μάθησης ( Εισηγ. κ. Τριανταφυλλοπούλου Αλ.)