Βαξεβάνης: Λογοκρίνουν το σποτ του Documento (λόγω… Θέμου)

Για λογοκρισία του τηλεοπτικού σποτ που προβάλλει τα θέματα της εφημερίδας “Documento” κάνει λόγω ο Κώστας Βαξεβάνης, μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media, αλλά και με σχετική αναφορά στο Κουτί της Πανδώρας.
Ο διευθυντής της κυριακάτικης εφημερίδας υποστηρίζει ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί αποφάσισαν να μην μεταδώσουν το τηλεοπτικό σποτ για το Documento, το οποίο αυτή την Κυριακή έχει στην πρώτη σελίδα του τον εκδότη του “Πρώτου Θέματος”.
“Με πρόσχημα ότι δεν διαθέτουν επαρκή τηλεοπτικό χρόνο, τα κανάλια λογοκρίνουν ξανά, το διαφημιστικό σποτ της εφημερίδας Documento, που κυκλοφορεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου.
Παρά το γεγονός, ότι η διαφήμιση είναι ήδη πληρωμένη από την εφημερίδα, οι τηλεοπτικοί σταθμοί αποφάσισαν να μην την μεταδώσουν όχι προφανώς επειδή δεν έχουν τηλεοπτικό χώρο, αλλά γιατί δεν θέλουν να προβάλουν τις αποκαλύψεις τα εφημερίδας για τον Θέμο Αναστασιάδη και τις δραστηριότητές του.
Σημειώνεται ότι το Documento κυκλοφορεί τη Κυριακή αποκαλύπτοντας σημαντικά στοιχεία για τον εκδότη της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και τις σχέσεις του με «μαύρο» χρήμα, χαριστικά δάνεια, πρόστιμα εκατομμυρίων, offshore και βίλα στην Ελβετία.
Υπενθυμίζεται πως είναι η δεύτερη φορά που επιχειρείται λογοκρισία της εφημερίδας, καθώς ανάλογο ζήτημα ανέκυψε πριν από λίγο καιρό όταν η ΕΡΤ αρνήθηκε να προβάλει τη διαφήμιση της εφημερίδας που αποκάλυπτε στοιχεία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα δάνεια του «Κήρυκα Χανίων».”.
http://ysterografa.gr/