ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έφοδος των ελληνικών αρχών στα γραφεία της NOVARTIS!

ΣΑΡΩΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ NOVARTIS ΟΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ – ΣΤΑ 4 ΔΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΝ ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΕ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!
ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΑΡΓΟΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ ΝΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΖΟΥΝ.
Όπως έγινε στην υπόθεση Siemens και υποβρυχίων , όπου εξελίσσονται δίκες – παρωδία με άθλια κατηγορητήρια πολλές φορές υπαγορευμένα από την πολιτική εξουσία! Και φυσικά τους πραγματικούς ενόχους με πολιτική ασυλία ή φυγόδικους στην αγκαλιά των Γερμανών.
Η υπόθεση Novartis θα είναι η απόδειξη για το εάν η κυβέρνηση μπορεί να συγκρουστεί με αυτό το τέρας που τρέφει την διαφορά εδώ και δεκαετίες παραμένοντας ατιμώρητο. Εξ’ αρχής λοιπόν απαιτείται η στενή εποπτεία των αρχών ώστε να μην υπάρξει ουδεμία διαβολή προς όφελος αυτών που έκλεψαν δημόσιο χρήμα. Και να δούμε ποιός νταβατζής θα τολμήσει να απειλήσει τον Παπαγγελόπουλο με «αυθόρμητα δημοσιεύματα»…
«Γρήγορη και σε βάθος» θα είναι η δικαστική έρευνα για το σκάνδαλο της φαρμακευτικής εταιρίας Novartis, σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Υπενθυμίζεται ότι στις 14 Δεκεμβρίου 2016, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής διαβίβασε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, δημοσιεύματα του Τύπου που αναφερόντουσαν στο σκάνδαλο της Novartis και το χρηματισμό δημοσίων λειτουργών και ζητούσε τη διερεύνηση της βασιμότητας των καταγγελιών και την απόδοση ευθυνών, εφόσον αυτές υπάρξουν.
Έτσι, μετά από την εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης, για διερεύνηση των καταγγελιών για χρηματισμό δημοσίων λειτουργών από τη Novartis «οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές», σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Δικαιοσύνης.