Πανελλαδικό πρωτάθλημα Αντισφαίρισης στην Αλεξανδρούπολη


  Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης  διοργάνωσε και ολοκλήρωσε με επιτυχία το πανελλαδικό πρωτάθλημα των κατηγοριών αγόρια-κορίτσια 14 ετών και κορίτσια 16ετων που διεξήχθησαν από τις 
22-25/09/2011 .
Στην κατηγορία  κορίτσια 14 ετών νικήτρια αναδείχτηκε η αθλήτρια ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΕΛΕΝΗ από τον Α.Ο.Α.ΒΑΡΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ και 2η νικήτρια η αθλήτρια ΡΕΝΤΟΥΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ από τον Α.Ο.Α.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Στην κατηγορία αγόρια 14 ετών νικητής αναδείχτηκε ο αθλητής ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ από τον Α.Ο.Α ΦΙΛΟΘΕΗΣ και 2ος νικητής ο αθλητής ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ από τονΕ.Σ.Ο.ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ.  

 
Στην κατηγορία κορίτσια 16 ετών νικήτρια αναδείχτηκε η αθλήτρια ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ από τον Ο.Α ΑΘΗΝΩΝ και 2η νικήτρια η αθλήτρια ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ από τον Α.Ο.Α ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. 

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος κος ΓΕΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. 

Οι αθλητές που αγωνίστηκαν σε όλες τις κατηγορίες πρόσφεραν θέαμα όπως επίσης και άψογη αθλητική συμπεριφορά. Ήταν επιτυχία από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης που, παρά την έλλειψη εγκαταστάσεων, το τεχνικό επιτελείο (επιδιαιτητές, προπονητές, διαιτητές) όπως και τα μέλη του ΔΣ κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες του πανελλαδικού πρωταθλήματος. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια