8 ΜΕΤΑΛΛΙΑ από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ TAEKWONDO W.T.F. ΄΄ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΄΄ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ....

...στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΠΑΙΔΩΝ/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 3o HEREYA OPEN INTERNATIONAL TOURNAMENT - Sofia, Bulgaria 27 April 2013.

Σε ένα πρωτάθλημα με 840 περίπου συμμετοχές από 7 Κράτη συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος TAEKWONDO W.T.F. ΄΄ΠΡΟΜΑΧΟΣ΄΄ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ και ανάμεσά τους αγωνίστηκαν και οι 15 Αθλητές-τριες του συλλόγου ΄΄ΠΡΟΜΑΧΟΣ΄΄ καταφέροντας να διακριθούν οι 8 Αθλητές-τριες. Το Πρωτάθλημα HEREYA OPEN έγινε για 3η συνεχόμενη χρονιά στη Σόφια της Βουλγαρίας την Κυριακή 27 Απριλίου 2013 και οι μικροί αθλητές απέδειξαν για άλλη μια φορά το υψηλό τους επίπεδο και την μεγάλη τους διάθεση για αγώνες και διάκριση. Στην αποστολή συμμετείχαν οι δύο Προπονητές του Συλλόγου ο Αρχηγός αποστολής και οι 15 αθλητές μαζί με τους γονείς τους. Η αποστολή αναχώρησε την Παρασκευή το πρωί 26 Απριλίου 2013 και επέστρεψε την Κυριακή 28 Απριλίου 2013. Οι Αθλητές που διακρίθηκαν είναι:
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1η ΘΕΣΗ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 2η ΘΕΣΗ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΚΑΝΤΖΙΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 2η ΘΕΣΗ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΛΥΜΠΕΡΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 2η ΘΕΣΗ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΤΕΜΕΛΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3η ΘΕΣΗ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΟΣ 3η ΘΕΣΗ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 3η ΘΕΣΗ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΝΑΣΤΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 3η ΘΕΣΗ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
Το Δ.Σ. και οι Προπονητές του Συλλόγου συγχαίρουν όλα τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κατέλαβαν και τους εύχονται καλή συνέχεια στα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια