Παπαδημούλης: Συμμαχίες ακόμη κι αν έχουμε αυτοδυναμία


Με συνέντευξή του στον “Τύπο της Κυριακής”, ο Δημήτρης Παπαδημούλης διατυπώνει την άποψη ότι ακόμη και αν στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρει να είναι πρώτο κόμμα και μάλιστα με κοινοβουλευτική αυτοδυναμία, θα επιδιώξει να προχωρήσει στη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας, με τη συμμετοχή και άλλων δυνάμεων.
Παράλληλα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν παραλείπει να εξαπολύσει επίθεση και κατά του ΚΚΕ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, για τη στάση την οποία κρατούν απέναντι στην Κουμουνδούρου.
Σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαδημούλη, πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να διαμορφώσει την ευρύτερη δυνατή κυβερνητική πλειοψηφία, ώστε να καταστεί περισσότερο εφικτή η “διόρθωση” της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα λόγω του Μνημονίου.
Αναφορικά με την προοπτική συνεργασιών με άλλα κόμματα, τόνισε ότι η Δημοκρατική Αριστερά αισθάνεται πιο κοντά στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, παρά στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για το ΚΚΕ σχολίασε ότι στην πρώτη ομιλία του, ο νέος Γενικός Γραμματέας του Περισσού Δημήτρης Κουτσούμπας αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στην επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, παρά στο να παρουσιάσει τις θέσεις του Κόμματος για το μέλλον.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια