Α.ΚΑΡΡΑΣ: ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ


"Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη και συναδέλφους που έδωσαν τη νίκη στη ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ και στις τρεις Εταιρείες και στηρίζουν με επιχειρήματα και χωρίς ακρότητες την παράταξη μας"

Έχοντας έξι μήνες στο τιμόνι της ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ και μόλις τρεις
μήνες  ως Γραμματέας της Ομοσπονδίας, νιώθω ότι βρισκόμαστε στην αρχή  μίας ολοκληρωτικής αλλαγής και πολιτικής στο Συνδικαλιστικό/Κίνημα στη ΔΕΗ και μίας καινούργιας αγωνιστικής και ελπίζοντας  δημιουργικής πορείας.
Το νικηφόρο αποτέλεσμα της ΔΑΚΕ-ΔΕΗ για την εκλογή εκπροσώπων στα Δ.Σ σε ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ αποδεικνύει ότι οι εργαζόμενοι παρά τα δικαιολογημένα παράπονα και τον θυμό που έχουν γενικότερα στο Συνδικαλιστικό Κίνημα, επιθυμούν να  απομονώσουν τις δυνάμεις του λαϊκισμού, της δημαγωγίας και του συγκεντρωτισμού εξουσιών και να εμπιστευτούν εκείνους που του έλεγαν διαχρονικά την αλήθεια και του πρότειναν αναπτυξιακές και βιώσιμες λύσεις για το μέλλον του Ομίλου ΔΕΗ που κάποιοι άλλοι συναποφάσιζαν. 
Σε σημαντικά θέματα  όπως  η διάσπαση της Επιχείρησης σε θυγατρικές, η τελευταία ΕΣΣΕ, το Ασφαλιστικό,  η Μετοχοποίηση, ακολουθήσαμε τη συνείδηση και το συμφέρον των εργαζομένων και όχι τις  κομματικές γραμμές και τις υποδείξεις των τεχνοκρατών της εξουσίας. 
Πρωταγωνιστούμε στους αγώνες, στις απεργιακές κινητοποιήσεις με οποιαδήποτε κυβέρνηση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΝΗΚΕΙ ο καθένας μας.  Δυστυχώς  κάποιοι άλλοι έπρατταν με  γνώμονα  και οδηγό «ότι πει ο αρχηγός του κόμματος» και  με προσβλητικές συμπεριφορές έδιωχναν από το Σ/Κ  άξιους και αγωνιστές συνάδελφους.
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη και συναδέλφους που έδωσαν τη νίκη στη ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ  και στις τρεις Εταιρείες και στηρίζουν με επιχειρήματα και χωρίς ακρότητες την παράταξη μας και δεσμευόμαστε ότι δεν θα επενδύουμε στο πρόβλημα για  μικροποπολιτικούς  και προσωπικούς σκοπούς αλλά θα επενδύουμε  στη λύση του προβλήματος.

ΑΜΕΣΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ:
- Να μεγαλώσει ο Όμιλος ΔΕΗ με επιχειρηματικές και  λειτουργικές δράσεις εντός του Ομίλου.
- Να γίνουν  άμεσα νέες προσλήψεις σπάζοντας το 1 προς 5.
- Να διασφαλιστεί η οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια της πρωτοβάθμιας περίθαλψης μας.
- Να δώσουμε στήριξη και βοήθεια  προς τις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας.
Ευελπιστώντας σε καλύτερες μέρες με την επανεκκίνηση μίας αναπτυσσόμενης πολιτικής  για τον Όμιλο ΔΕΗ, προς όφελος της κοινωνίας και των εργαζομένων.

Αντώνης Καρράς
Πρόεδρος ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ
Γεν. Γραμμ. ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια