Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΕΒΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


«ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ή ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4 ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ»
«ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ  ΚΟΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞ ΕΛ. ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΑΓΧΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ. ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΧΟΝΗ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ»
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:
«Μέσα στο σπίτι του, στη Νέα Ιωνία του Βόλου αυτοκτόνησε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας.
Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Κόγιας, τον Οκτώβριο του 2012, είχε έρθει με τα πόδια από το Βόλο στην Αθήνα, διαμαρτυρόμενος για τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει τα μνημόνια στον κλάδο του ΟΕΒΕ.
Σήμερα, μέσα στο κατ’ ευφημισμό σπίτι της  Δημοκρατίας, η συγκυβέρνηση θα ψηφίσει  αντισυνταγματικά και πραξικοπηματικά  το Μνημόνιο 4, που πολύ φοβάμαι (και  πραγματικά θέλω να διαψευστώ) ότι θα οδηγήσει και άλλους Έλληνες στα μπαλκόνια, στις θηλιές και στις σφαίρες. Ειδικότερα, μάλιστα, με τις διατάξεις εκείνες που δεν επιλύουν τα οξυμμένα ζητήματα των οφειλετών του Δημοσίου και όχι μόνο.
Φυσικά, δεν περιμένω κανένα συλλυπητήριο σχόλιο ούτε από τους αρχηγούς των τριών κομμάτων, που συγκυβερνούν στην υπηρεσία της τρόικας, ούτε από τον υπεύθυνο Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ούτε από τα συναρμόδια υπουργικά μέλη της κυβέρνησης, ούτε και από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ο οποίος, δυστυχώς, αν και παλαιός κοινοβουλευτικός άνδρας, βλέπει (αν βλέπει) την εκτροπή της Δημοκρατίας με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και πολυνομοσχέδια εξπρές, τα οποία δεν έχουν κανένα λόγο να χαρακτηρίζονται έτσι και μάλιστα εμφανιζόμενα σε ένα άρθρο.
Τον Κώστα Κόγια τον  είχα συναντήσει πριν από ελάχιστους μήνες σε σύσκεψη που είχε γίνει  στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ στο Βόλο με πρωτοβουλία  της Βουλευτού Μαγνησίας του  Κινήματος Μαρίνας Χρυσοβελώνη.
Μας περιέγραφε με τα μελανότερα χρώματα τις οικονομικές αγχόνες που κατασκεύασαν τα μνημόνια για τον κλάδο που υπηρετούσε.
Πού να φανταστώ ότι με μία πραγματική αγχόνη θα έβαζε τέλος στη δική του ζωή.
Ο Θεός να τον αναπαύσει...»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια