Στην πόρτα της εξόδου ο Δώνης

Ολες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ ψάχνει τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει άμεσα τον Γιώργο Δώνη. Σενάριο με Γεωργιάδη ως υπηρεσιακό τεχνικό

Πολλές φορές στο παρελθόν έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γιώργου Δώνη από τον ΠΑΟΚ, σήμερα (28/4) όμως αυτό δεν είναι απλά σενάριο αλλά σοβαρή σκέψη, ενδεχομένως και απόφαση που πιθανόν θα οριστικοποιηθεί από ώρα σε ώρα από την πλευρά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.
Οι συνεχείς διαβουλεύσεις Τσιτσιακόφ-Σαββίδη φαίνεται ότι οδηγούν στην απομάκρυνση του Ελληνα τεχνικού από τον πάγκο του ΠΑΟΚ αφού έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο 43χρονος προπονητής έχει δημιουργήσει πολύ αρνητική εικόνα σε μεγάλη μερίδα του κόσμου η οποία μάλιστα δεν μπορεί να αντιστραφεί. Για να γίνει όμως πράξη η απομάκρυνση του Δώνη πρέπει να βρεθεί πρώτα αντικαταστάτης του.
Στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Γιώργου Γεωργιάδη ως υπηρεσιακού τεχνικού μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά ακόμη δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη σε αυτό. Αυτή είναι μάλλον και η τελευταία λεπτομέρεια πριν το κλείσιμο του κεφαλαίου Δώνη για τον ΠΑΟΚ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια