ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Μαγνησίας...Ακούστε το ηχητικό...

Βρέθηκε απαγχονισμένος από την σύζυγό του, αφού κανένας αρμόδιος δεν έλαβε το μήνυμα του συνδικαλιστή - ανθρώπου που τον Οκτώβριο πήγε στην Αθήνα από τον Βόλο με τα πόδια

Με τον τραγικότερο τρόπο επέλεξε να... "φύγει" από την ζωή, αργά το απόγευμα του Σαββάτου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΟΕΒΕΜ) αλλά και των Περιπτεριούχων Μαγνησίας, Κώστας Κόγιας. Τον ίδιο εντόπισε η σύζυγός του, γύρω στις 20.30, απαγχονισμένο στο σπίτι τους, στη Ν. Ιωνία Μαγνησίας, αφού νωρίτερα ανησύχησε μιας και δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές της κλήσεις. Νωρίτερα, το απόγευμα, γύρω στις 18.30, είχε φύγει από το περίπτερο που διατηρούσε στην παραλία της πόλης, αφήνοντας σ' αυτό την σύζυγό του, φανερά πιεσμένος και αγχωμένος από τις οικονομικές του εκκρεμότητες.

Ο 61χρονος Κώστας Κόγιας, διανύοντας την 7η δεκαετία της ζωής του, αν και αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, δεν σταμάτησε στιγμή να αγωνίζεται, συστήνοντας μάλιστα πρόσφατα την "Κίνηση Ελπίδας Πολιτών", με την σημαία της οποίας τον περασμένο Οκτώβριο, μαζί και με άλλα μέλη της Κίνησης, περπάτησε για 11 ολόκληρες ημέρες από τον Βόλο έως την Αθήνα, διαμαρτυρόμενος μ' αυτό το τρόπο για τα προβλήματα των επαγγελματιών και των βιοτεχνών. Δυστυχώς, όμως, κανένας από τους αρμόδιους, που συναντήθηκε μαζί του, δεν έλαβε τον μήνυμα του συνδικαλιστή - ανθρώπου.

Το Α.Τ. Ν. Ιωνίας Μαγνησίας, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ανέλαβε την προανάκριση της υπόθεσης.

ΑΚΟΥΣΤΕ τη συγκλονιστική και ενδεικτική της ψυχοσύνθεσής του, αφήγηση του Κώστα Κόγια στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, μία ημέρα μετά την άφιξή του στην Αθήνα με την "Κίνηση Ελπίδας Πολιτών", κατά την οποία περιγράφει και τον προπηλακισμό τους από άνδρες των ΜΑΤ έξω από την Βουλή:




e-volos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια