Σε άσχημη θέση...ο Αλεξανδρής!

Πολύ άσχημα τα ευρήματα της δημοσκόπησης, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της γνωστής "τρόικας"
για τον νυν Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης Γιώργο Αλεξανδρή.
Στην πρόθεση ψήφου παίρνει μόλις 4,5% έναντι  της "τρόικας" που το 44% περίπου των ερωτηθέντων την προτιμάει με πρώτο τον Μιχάλη Κογιουμτζή στο 17%.
Στην ερώτηση για το πως κρίνουν συνολικά τον  κ.Αλεξανδρή το 60% λέει αρνητικά και μόλις το 13% θετικά.(αυτό στην πόλη της Αλεξανδρούπολης)
Εκείνο που είναι πολύ σημαντικό είναι στο πως κρίνουν  τους υποψηφίους στον τομέα της ήθους ,εδώ θετικά προς τον Γιώργο Αλεξανδρή είναι το 8%!!! ενώ προς τον Κογιουμζή το 43%.Να πούμε επίσης ότι ο Γιώργος Ραπτόπουλος στις νέες ηλικίες σαρώνει..,φαίνεται καθαρά η προτίμηση των ψηφοφόρων για την λεγόμενη "τρόικα",να θυμίσουμε ότι αποτελείται από τους Κογιουμτζή,Λασκαράκη ,Ραπτόπουλο.
Στον τομέα που έχει ικανοποιητικά αποτελέσματα ο κ.Αλεξανδρής είναι μόνο  σε αυτόν της διοίκησης όπου έχει 28% .
Η δημοσκόπηση έγινε από την εταιρία "to the point" από τις 15 έως τις 22  Ιουλίου σε δείγμα 989 ψηφοφόρων σε όλο τον "Καλλικράτειο" Δήμο της  Αλεξανδρούπολης.
Τώρα πλέον θεωρείται βέβαιο ότι δεν παίρνει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ ο νυν Δήμαρχος, και από την ολοένα αυξανόμενη απόρριψη του από στελέχη του κινήματος. και από την απήχηση που φαίνεται να έχει στον κόσμο βάσει  αυτής της  δημοσκόπησης.Προβάδισμα αποκτάει η "τρόικα"με επικεφαλής τον Αντινομάρχη Μιχάλη Κογιουμτζή

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Η επιμονή κάποιων να μην εγκαταλείψουν την εξουσία είναι φοβερή!!
    Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι ισόβιοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου