Δήλωση του Μιχάλη Τρεμόπουλου σχετικά με τις «εξαγγελίες» της κ. Μπιρμπίλη στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη δεν έχει ανάγκη από εκθέσεις ιδεών ούτε και από ξαναζεσταμένα έργα, που έχουν απορριφθεί από τους πολίτες και έχουν κοστίσει τεράστια ποσά, χωρίς ποτέ να γίνουν, όπως η υποθαλάσσια αρτηρία. Χρειάζεται καινούργιες ιδέες αλλά και σχέδιο υλοποίησης. Η κυβέρνηση δεν φαίνεται να τα διαθέτει και η υπουργός ΠΕΚΑ κ. Μπιρμπίλη δεν το έκρυψε. Επανήλθε στο κλασσικό ΘΑ ενώ η προηγούμενη κυβέρνηση, για να μας εξαπατήσει, είχε αντικαταστήσει το μέλλοντα με ενεστώτα. Και δεν έκανε τίποτε, διότι επίσης δεν είχε ούτε σχέδιο, ούτε λεφτά.
Κατά πάσα πιθανότητα, οι εκάστοτε κυβερνώντες παίρνουν υπόψη  τους ότι η Θεσσαλονίκη έχει 23 αιώνες ζωής, άρα έχει και τα περιθώρια να περιμένει. Όμως εμείς θέλουμε μια άλλη πόλη, που να τη ζήσουμε εμείς, και όχι να την ονειρευόμαστε.
Κατά πάσα βεβαιότητα, αυτή η νέα Θεσσαλονίκη θα αρχίσει να οικοδομείται από τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης στις 7 Νοεμβρίου με σχέδιο και προοπτική.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Δεν θα σχολιασω τις δηλωσεις του Τρεμοπουλου.
    Θα πω τις δικες μου σκεψεις μια και χθες ειχα διαβασει τα σχεδια της υπουργου.
    Μια απο τα ιδια. Κανενα σχεδιο για την βελτιωση και την αναπτυξη αυτης της πολης. Και η ιδια για αναπλαση πεζοδρομιων μιλαει ! Φτανει πια με τα δηθεν εργα που ειναι μονο για την αρπαχτη. Φτανει πια με την υποθαλασσια που ειναι μονο για χοντρη αρπαχτη και μηδεν ωφελος.
    Η πολη εχει αναγκη απο χωρους σταθμευσης. Κανενας κομματικος δημαρχος δεν εκανε κατι γι`αυτο. Ολοι τους εργα βιτρινας και αρπαχτης ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου