Συνάντηση Νομάρχη Αθηνών κ. Ι.Σγουρού με τον Πρόεδρο του Λ.Α.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη.

Τον πρόεδρο του Λ.Α.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη επισκέφτηκε σήμερα ο Νομάρχης Αθηνών Ιωάννης Σγουρός.

    Θέμα της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του προέδρου του Λ.Α.Ο.Σ. από τον Νομάρχη Αθηνών για τα πεπραγμένα της οκταετίας 2003-2010 αλλά και η μετεξέλιξη του θεσμού από την 1-1-2011 με την εφαρμογή του Νόμου "Καλλικράτης". O κύριος Σγουρός παρέδωσε σχετική επιστολή στον κ. Καρατζαφέρη.


    Ο Νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το περιεχόμενο της συνάντησης, δήλωσε:

    

    "Ενημέρωσα τον πρόεδρο του Λ.Α.Ο.Σ κ. Καρατζαφέρη, τόσο για το έργο μας στην Νομαρχία Αθηνών - γιατί το παρακολουθεί και το γνωρίζει από κοντά -αλλά όσο και για τον προβληματισμό μας στην εφαρμογή του Νόμου "Καλλικράτη".

    

    Από την συζήτηση αυτή διαπιστώνω ότι υπάρχει κοινός προβληματισμός για το μέλλον της αυτοδιοίκησης, δεδομένου ότι η πολιτική συγκυρία είναι δυσμενής και η οικονομική ακόμη δυσμενέστερη.

    

    Και στις δύο θητείες στην Νομαρχία Αθηνών η παράταξη του κυρίου Καρατζαφέρη με την ψήφο της συνέβαλε ώστε αυτό το έργο που πετύχαμε στην Νομαρχία Αθηνών να στηρίζεται στην πλειονότητα του σε ομόφωνες αποφάσεις. Πιστεύω ότι οι πολίτες δείχνουν το δρόμο σε όλα τα κόμματα, και δεν είναι άλλος από αυτόν της συνεργασίας και του διαλόγου. Μόνον έτσι επιτυγχάνεται έργο για τους πολίτες. Κανείς δεν διαθέτει τις μαγικές συνταγές στο τσεπάκι του, ούτε εμείς το ισχυριστήκαμε αυτό.

    

    Τα τελευταία χρόνια στην Νομαρχία Αθηνών κάναμε προτάσεις, ακούσαμε την κριτική, αποδεχτήκαμε προτάσεις άλλων παρατάξεων και φτάσαμε σε αυτόν το θετικό απολογισμό, όπως τουλάχιστον το κρίνουν οι πολίτες".

    

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια