Φοροφυγάδες εφοριακοί!!!

Κυνηγούν τους φοροφυγάδες, όμως οι ίδιοι δεν υποβάλουν φορολογική δήλωση την τελευταία τριετία. Ήδη η λίστα με τα ονόματα των 224 αμελών εφοριακών, ανάμεσά τους ελεγκτές τού Υπουργείου Οικονομικών, Επόπτες και συνδικαλιστές, βρίσκεται στα γραφεία των Οικονομικών Επιθεωρητών για τα περαιτέρω.


Εξονυχιστικός έλεγχος

Φύλλο και φτερό θα γίνουν τα περιουσιακά στοιχεία των 224 εφοριακών που ξέχασαν να υποβάλλουν δηλώσεις εισοδήματος για 3 συνεχόμενα χρόνια. Ο έλεγχος θα γίνει κατά προτεραιότητα, με το σκεπτικό πως δεν είναι δυνατόν να κυνηγούν τους φοροφυγάδες υπάλληλοι οι οποίοι δεν υποβάλλουν καν φορολογική δήλωση!
Η μαύρη λίστα που εστάλη σε όλους τους οικονομικούς επιθεωρητές, περιέχει αναλυτικά τα ονόματα των αμελών εφοριακών καθώς επίσης και την υπηρεσία στην οποία εργάζονται, ενώ ανάμεσά τους είναι και ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών, επόπτες, μέχρι και συνδικαλιστές. Όλοι τους υπηρετούν σε εφορίες όλης της χώρας και από το 2007 έως και φέτος δεν υπέβαλαν φορολογικές δηλώσεις. Κανείς δε, δεν γνωρίζει αν έπρατταν το ίδιο και παλαιότερα, καθώς ο έλεγχος αφορά τα 3 τελευταία χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους 224 αυτούς εφοριακούς βρίσκονται και περίπου 60 για τους οποίους δεν έχει γίνει εκκαθάριση των δηλώσεων που έκαναν, οι οποίες παρέμεναν στα γραφεία κάποιων, πιθανώς διευθυντών, ώστε να αποφύγουν να πληρώσουν φόρους, ενώ αρκετοί κάνουν λόγο και για εφοριακούς οι οποίοι ήθελαν να αποφύγουν με τον τρόπο αυτό να ελεγχθεί το πόθεν έσχες τους, λόγω της μεγάλης περιουσίας τους.
ΠΗΓΕΣ: ΝΕΤ

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Το ότι αποκαλούνται αμελείς αντί να αποκαλούνται λαμόγια δείχνει και τις προθέσεις της πολιτείας για την τιμωρία τους΄.Κατά τα άλλα οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι φταίνε για όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου