Σήμερα το μεγάλο παιχνίδι Αγιαξ-ΠΑΟΚ! στις 21:45

Δερμιτζάκης "Σεβόμαστε, δεν φοβόμαστε τον Αγιαξ"




«Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα, υπάρχει σεβασμός όχι φόβος. Γνωρίζουμε ότι ο Αγιαξ είναι ομάδα ποιοτική, που παίζει άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο, με κατοχή μπάλας, που έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και εκεί θα "χτυπήσουμε" για να πάρουμε κάτι θετικό. Προσπαθήσαμε στις λίγες μέρες που είμαι στην ομάδα να δουλέψουμε, δίνοντας βάση και στο κομμάτι της ψυχολογίας και σε ζητήματα τακτικά. Υπάρχουν προβλήματα με κάποιους ποδοσφαιριστές, αλλά θεωρώ ότι αυτό που έλεγα πάντα ως προπονητής και το είπα στα παιδιά και τώρα, πως όποιοι φοράνε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και είναι στο ρόστερ όταν χρειαστεί πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Τα παιδιά το έχουν καταλάβει. Αν είμαστε

συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι, με καθαρό μυαλό και προσέξουμε κομμάτια της τακτικής, μπορούμε να φέρουμε αποτέλεσμα, ώστε στον επαναληπτικό να ζητήσουμε την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην πέτυχε σπουδαία πράγματα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει όμως ιστορία και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να ζητήσουμε κάτι πιο μεγάλο. Εύχομαι αύριο να έρθει κόσμος στο γήπεδο, να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, να κερδίσει ο καλύτερος. Εύχομαι να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του "Δικεφάλου" και συνέχισε: 

«Οτιδήποτε πετυχημένο έχεις, δεν το αλλάζεις. Οσο παίξουμε σφιχτά, κλείσουμε χώρους, προσπαθήσουμε να κλέψουμε μπάλα και εκμεταλλευτούμε αντεπιθέσεις, νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Μετράει πάνω απ' όλα το καθαρό μυαλό και το πάθος που θα έχουμε. Σε λίγες μέρες δεν μπορείς να κάνεις θαύματα, αλλά εδώ μιλάμε για προσωπικότητες, παίκτες που ξέρουν τι ζητάνε, είμαι σίγουρος ότι έχουν καταλάβει τι θέλουμε και όλα θα πάνε καλά». 

Αγωνιστικά, εξήγησε: «Κοιτάμε τον Αγιαξ, αλλά κοιτάμε πρώτα εμάς. Εχω κατασταλάξει στην ενδεκάδα, υπάρχουν ερωτηματικά, επειδή έχουμε προβλήματα. Θα δούμε και την αποψινή προπόνηση για να φανεί αν θα έχουμε την έγκριση να παίξουν όσοι έχουν ενοχλήσεις. Οι μεγάλες ομάδες και οι μεγάλοι προπονητές είναι φυσικό να γνωρίζουν τον αντίπαλο, όπως ισχύει και για μας. Σε αυτό το επίπεδο θεωρώ φυσιολογικό να ξέρουν από τον Αγιαξ για μας. Αύριο όλοι θα δώσουμε και την ψυχή μας, για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ταλαιπωρείται για να δει την ομάδα από κοντά. Θα προσπαθήσουμε αύριο και στον επαναληπτικό να πετύχουμε τον στόχο που είναι όνειρο ζωής». 

Προσωπικά είπε ότι: «Είμαι καλά. Πάντα ξεκινάς από κάπου και αυτό έχει να κάνει με όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχει άγχος, είμαι σε μία ομάδα που την αισθάνομαι σαν οικογένειά μου και έχω ποδοσφαιριστές που είναι επαγγελματίες, που ξέρουν τι θέλουν και τι ζητάνε και τώρα και στο μέλλον θα προσπαθήσουμε να πετυχαίνουμε τους στόχους που βάζουμε». 

Ερωτηθείς για τον Πάμπλο Κοντρέρας απάντησε: «Κάνει ειδικό πρόγραμμα, είναι άκρως επαγγελματίας, που θέλει πάρα πολύ να παίξει. Θα δούμε μέχρι την τελευταία στιγμή πόσο μπορεί να αγωνιστεί. Είτε παίζει, είτε όχι, μπορεί να βοηθήσει σε πολλές πλευρές, είναι γεννημένος αρχηγός, γεννημένος ηγέτης». 

Για τον Αγιαξ ανέφερε: «Οι εποχές σίγουρα έχουν αλλάξει, έχει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, κάποιοι από τους οποίους είναι στην εθνική ομάδα. Γενικά στην Ολλανδία είναι κάτι ιδιαίτερο, είναι μια καλή ομάδα». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια