Ζητάει την παραίτηση....της Νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ!!

του Δημήτρη Απότα
Έχουν περάσει, ήδη, δέκα ημέρες από τότε που δημοσιεύτηκε άρθρο μου, σχετικά με την αντικομματική  συμπεριφορά του γραμματέα της Νομαρχιακής Οργάνωσης Έβρου του ΠΑΣΟΚ. Πραγματικά δεν περίμενα ότι θα προκαλέσει μια τόσο μεγάλη συζήτηση, μεταξύ των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο. Αυτό όμως που περίμενα, από τον, κατά τα άλλα, λαλίστατο γραμματέα της νομαρχιακής, ο οποίος καθημερινά πριν  την δημοσίευση των καταγγελιών μου είχε αναλάβει εργολαβικά να διαλαλεί την δήθεν απόφαση της νομαρχιακής, για την δυσφήμιση του έργου του δημάρχου της Αλεξανδρούπολης, να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν. Θα περίμενα ακόμα και τα άλλα μέλη της νομαρχιακής να τοποθετηθούν.
Δυστυχώς όμως!
  • Δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει για την κομματική νομιμότητα της συμπεριφοράς του!
  • Δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει γιατί δεν τηρήθηκαν, οι αρχές που διέπουν την ανάδειξη των
    υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή, η διαφάνεια, η διαβούλευση, η επικουρικότητα, η αξιοκρατία, η συνέπεια, η ανανέωση, η σύνθεση και η ενότητα»,
  • Δεν βρήκε λέξη να πει, γιατί δεν μπήκαν στον κόπο να αναφέρουν την θετική κρίση της δημοτικής οργάνωσης Αλεξανδρούπολης!
  • Δεν βρήκε λέξη να πει, πόσες φορές ζήτησε επίσημη ενημέρωση για την πορεία των δημοτικών πραγμάτων από την νυν δημοτική αρχή και τον δήμαρχο!
  • Δεν βρήκε λέξη να πει, πόσες και ποιες προτάσεις προφορικά ή γραπτά υπέβαλε προς την δημοτική αρχή, και ποιες από αυτές δεν υλοποιήθηκαν!
  • Δεν βρήκε λέξη να πει, πόσες αναφορές γραπτές έστειλε προς τα αρμόδια όργανα του ΠΑΣΟΚ για «διόρθωση» πορείας!
  • Δεν βρήκε λέξη να πει, γιατί δεν παραβρέθηκε στην ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου και των δημοτών για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής!
  • Δεν βρήκε λέξη να πει, γιατί απλά δεν έκανε τίποτα απ’ αυτά!
Έχω την άποψη, ότι το ΠΑΣΟΚ ανήκει αποκλειστικά στα μέλη του, τα οποία είναι οι πραγματικοί «ιδιοκτήτες», τα εκάστοτε εκλεγμένα στα όργανα μέλη θα πρέπει να λειτουργούν, σύμφωνα με το καταστατικό, τον κώδικα δεοντολογίας και τις εγκυκλίους σε κάθε περίπτωση, και όχι αποσπασματικά και υστερόβουλα, ανάλογα με τις προσωπικές τους φιλοδοξίες. Δεν έχουν το δικαίωμα να στήνουν παραμάγαζα, φέουδα και βαρονίες και να συμπεριφέρονται ως ιδιοκτήτες!
Κυρίες και κύριοι της νομαρχιακής δεν είστε το ΠΑΣΟΚ, κι αν σας εκλέξαμε, δεν σας μεταγράψαμε, ούτε σας μεταβιβάσαμε την ιδιοκτησία!
Προξενείτε κακό στην εικόνα του κόμματος, και στην συνοχή των μελών και των  φίλων του.
Προσφέρετε τουλάχιστον μια καλή υπηρεσία!
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ !!!
 

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Δεν μας λες για την επιμονή σου να στηρίζεις τον Αλεξανδρή που έχει μόλις 4,5% στην πρόθεση ψήφου.
    Δηλαδή όποιος είναι κατά του δημάρχου που είναι και δύο τετραετίες είναι εχθρός?Μήπως η ΝΕ μέτρησε αντιδράσεις για να καταλήξει σε αυτή την απόφαση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι επιμένουν σε ξεπερασμένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου