Στο Πειθαρχικό του ΥΠΕΣ δύο Κοινοτάρχες

   Με απόφαση του υφυπουργού Εσωτερικών, Γιώργου Ντόλιου, συγκροτήθηκε, όπως προβλέπεται από τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, το Πειθαρχικό Συμβούλιο προκειμένου να αποφασίσει για την παύση του προέδρου της Κοινότητας Καφηρέως Γεωργίου Χουντάση και της προέδρου της Κοινότητας Αντιπάρου, Βαρβάρας Φαρούπου-Μανέτα. 

    Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υφυπουργού Εσωτερικών, οι αιρετοί παραπέμπονται στο Πειθαρχικό «για σοβαρούς λόγους δημοσίου συμφέροντος». 

    Το Πειθαρχικό Συμβούλιο, αποτελείται στην πλειοψηφία του από τακτικούς δικαστές που ορίστηκαν από τον πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Εφετείου Αθηνών. 

Υπάρχει περίπτωση σε αυτό το πειθαρχικό να πάει και η περίπτωση του Δημάρχου Τυχερού, που έχει κάνει έφεση κατά της απόφασης του πειθαρχικού της περιφέρειας ΑΜ&Θ;αν δηλαδή δεν την κάνει δεκτή  ο κ.υφυπουργός την έφεση, μπορεί να την στείλει σε αυτό το πειθαρχικό, όπου η έφεση δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Θα δείξει πως θα εξελιχθεί η τιμωρία του δημάρχου τυχερού,πάντως τιμωρία υπάρχει, και αυτός συνεχίζει να θέλει να γίνει δήμαρχος στο σουφλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου