Φ Κρανιδιώτης: 42 χρόνια μετά η Μικρή Ελλάδα του Νότου εξακολουθεί να λερώνεται από το ένοπλο χέρι του τουρκικού ισλαμοφασισμού.

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 20160 σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΟΥ ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 42 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Αθήνα, 20 Ιουλίου 2016
Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση για τη συμπλήρωση των 42 ετών από τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.
«42 χρόνια μετά η Μικρή Ελλάδα του Νότου εξακολουθεί να λερώνεται από το ένοπλο χέρι του τουρκικού ισλαμοφασισμού.
Αδικαίωτο το αίμα των πολεμιστών μας, Ελλαδιτών και Κυπρίων, ατιμώρητα τα εγκλήματα πολέμου που τέλεσαν οι δυνάμεις του Αττίλα και οι άτακτοι του Ντενκτάς σε βάρος αιχμαλώτων κι αμάχων.
Ο κίνδυνος άλωσης του τελευταίου κάστρου του Ελληνισμού στην Αν. Μεσόγειο είναι υπαρκτός. Ο νέος Αττίλας έχει την μορφή της διζωνική δικοινοτικής ομοσπονδίας και σχεδίων Απαρτχάϊντ τύπου Ανάν, όπου οι Έλληνες θα είμαστε οι μαύροι κι οι Τούρκοι οι λευκοί.
Στο πέρασμα του χρόνου πλήρωσαν κι οι Τουρκοκύπριοι το τίμημα της χωριστικής δράσης τους. Έγιναν μειοψηφία σε σχέση με τους παράνομους εποίκους. Η Ιστορία και το μέλλον φέρνουν ευκαιρίες.
Στόχος είναι η διασφάλιση της συνέχειας του Ελληνισμού και της ελευθερίας του. Κύπρος ενιαία, ελεύθερη, Ελληνική.
Κι αυτό δεν γίνεται χωρίς θυσίες, συμμαχίες, στρατιωτική, οικονομική και πολιτική ισχύ και επιμονή στον στόχο της πλήρους απελευθέρωσης, χωρίς στρατεύματα κατοχής, χωρίς εποίκους, χωρίς επεμβατικά δικαιώματα της Τουρκία"

Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger