Ιδέες και λύσεις για τα έπιπλα βεράντας και κήπου

Ο κήπος και η βεράντα ανάλογα με τις δυνατότητες του κάθε χώρου, μπορούν να γίνουν τα πιο φιλικά μέρη του σπιτιού, τα πιο φιλόξενα, τα πιο ιδιαίτερα. Τα κατάλληλα έπιπλα είναι το πρώτο βήμα για την διαμόρφωση ενός παραδεισένιου κήπου που θα αντικατοπτρίζει το προφίλ, το στυλ και την προσωπικότητά σας.
Η Avax Deco σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις ποιότητας για φέτος, δημιουργώντας για εσάς την πιο όμορφη βεράντα/κήπο.
Καθίστε με άνεση και στυλ
Swingrest sofa

Η υψηλή αισθητική είναι πολύ σημαντική ακόμα και για το περιβάλλον του εξωτερικού χώρου. Προτιμήστε έναν καναπέ από υλικά κατάλληλα για όλες τις καιρικές συνθήκες και διακοσμήστε τον με μαξιλάρια, αποδίδοντας ένα οικείο περιβάλλον, σαν να πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σαλόνι κάτω από τα δέντρα!
Επιλέξτε ένα μεγάλο τραπέζι!
SeaX table

Οι συγκεντρώσεις με φίλους είναι σίγουρα μέσα στο πρόγραμμα, γι’ αυτό επιλέξτε με γενναιοδωρία το τραπέζι σας. Πάντα ο περισσότερος χώρος είναι ευπρόσδεκτος!
Για απαιτητικούς
Dala Loveseat

Αν ο κήπος σας είναι πραγματικά μεγάλος, επιλέξτε να τον εξοπλίσετε με μία ξαπλώστρα-κρεβάτι που φέρνει την πολυτέλεια στην πόρτα σας. Η Dala Loveseat είναι ένα έπιπλο βεράντας ή κήπου με οικολογικές προοπτικές, ιδιαίτερες καμπύλες και ενσωματωμένο τραπεζάκι.
Φαναράκια κήπου για απόλυτη χαλάρωση
DALA Lantern

Ένα φανάρι από ανακυκλώσιμα υλικά, προστατεύει την φλόγα από όλες τις καιρικές συνθήκες και κάνει τον εξωτερικό σας χώρο μαγευτικό και ιδιαίτερο, ενώ ταιριάζει με όλα τα έπιπλα βεράντας και κήπου.

Δείτε την πλούσια γκάμα επίπλων και διακοσμητικών από την μεγάλη συλλογή Άβαξ και δημιουργήστε τον κήπο που πάντα ονειρευόσασταν.