Διαψεύδει τον Δήμαρχο ο Κώστας Μαυρίδης. “Δεν παραιτήθηκα, με παραίτησαν”


Ανακοινώθηκε και επίσημα χθες η αντικατάσταση του Κώστα Μαυρίδη από τον κ. Ζιώγα, στη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Μιλώντας το νωρίτερα σήμερα στον Maximum fm 93,6 o Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκης, ανέφερε ότι ο κ. Μαυρίδης παραιτήθηκε μόνος του, ότι παραμένουν φίλοι και ότι οι λόγοι της παραίτησης ήταν προσωπικοί. Είπε μάλιστα ότι μάλλον πρόκειται για κόπωση του κ. Μαυρίδη και είναι κατανοητό γιατί η θέση του είχε πολλές δυσκολίες και κούραση. Ο κ. Λαμπάκης δεν επιβεβαίωσε τις κακές σχέσεις με τον κ. Μαυρίδη. Ακόμη είπε ότι από την θητεία του κ. Μαυρίδη είναι “αρκετά ικανοποιημένος”.

Οι δηλώσεις του κ. Λαμπάκη
Λίγο αργότερα στον Maximum fm 93,6 o κ. Μαυρίδης διέψευσε τα λεγόμενα του Δημάρχου, λέγοντας ότι δεν υπήρχε καμία κόπωση, ότι δεν παραιτήθηκε αλλά ζητήθηκε η παραίτηση του για προσωπική υπόθεση του για την οποία ήρθε σε ρήξη με τον Δήμαρχο. Μάλιστα η παραίτηση όπως είπε του ζητήθηκε με άσχημο τρόπο… “Δεν είχα καμία κόπωση, μου ζήτησαν να παραιτηθώ και επειδή έχω τσίπα το έκανα” δήλωσε μεταξύ άλλων. Ο κ. Μαυρίδης δεν απέκλεισε ακόμη να αποχωρήσει από την παράταξη Πόλη και πολίτες και θα γίνει η γνωστή μέχρι τη Δευτέρα η απόφαση του. “Μετά από 40 χρόνια φιλίας με στεναχώρησε (ο Δήμαρχος) με το να επεμβαίνει σε προσωπικά μου θέματα” συμπλήρωσε ο κ. Μαυρίδης ενώ ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο ότι ο κύκλος του στα δημοτικά πράγματα δεν έκλεισε…
ΠΗΓΗ : alexpoli.gr

123
456