Ευχαριστήριο Ο.Ε.Γ.Α. για την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 20160 σχόλια


Άλλη μία αθλητική χρονιά 2015 – 2016 έκλεισε, με πληθώρα μεταλλίων τόσο σε Ελληνικό όσο και ξένο έδαφος, με τον Ο.Ε.Γ.Α. να αποδεικνύει ότι είναι μία ομάδα, που διεκδικεί το ‘’βάθρο’’ σε κάθε επίσημη διοργάνωση.
Ο Ο.Ε.Γ.Α. είναι από τους ελάχιστους συλλόγους εκτός μητροπόλεων, που συμμετέχει σε τόσο υψηλό επίπεδο και με μη ιδανικές συνθήκες προπόνησης(κτίριο και όργανα).
Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αναγνωρίζοντας την αντιξοότητα των συνθηκών και τις δυνατότητες του Συλλόγου, υποστηρίζει με δωρεά του την αγορά νέων οργάνων εκγύμνασης Ολυμπιακών προδιαγραφών και έτσι η  προσπάθεια και η επιτυχία των παιδιών, ηλικίας (8) έως και (14) ετών, ανταμείβεται με τον καλύτερο τρόπο.
Να τους ευχαριστήσουμε θερμά. Είμαστε σίγουροι ότι το χαμόγελο των παιδιών μόλις αντικρύσουν τα νέα όργανα, θα μας γεμίσει δάκρυα και αισιοδοξία για το μέλλον!!
Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να βλέπεις όλους τους κόπους του Δ.Σ., των προπονητών και προπάντων των παιδιών μας να ανταμείβεται με μία δωρεά. Να ευχαριστήσουμε θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, που πρόσεξε τις διακρίσεις μας και πίστεψε στις δυνατότητές μας.
Σας ευχαριστούμε θερμά,


Νεκτάριος Κελεσίδης Μπαφατάκης Λουκάς
Πρόεδρος Ο.Ε.Γ.Α. Αντιπρόεδρος Ο.Ε.Γ.Α.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger