Η "ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Το πρωί της Παρασκευής 27 Μαρτίου 2015 με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και με την παρουσία των Δήμων και των Επιμελητηρίων των Νομών Έβρου και Αδριανούπολης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση διασυνοριακής συνεργασίας στην Αλεξανδρούπολη.
Την ίδια στιγμή, ο Κώστας Χατζηαναγνώστου, Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του κυρίου Λαμπάκη, Πρόεδρος της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων, μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σημείωνε τα εξής:
Με ιδιαίτερα καυστικό λόγο σχολίαζε την Τουρκική προκλητικότητα αλλά και στους λανθασμένους χειρισμούς των "ψευτοπροοδευκτικών" Ελλήνων πολιτικών, μιλώντας για "ανέξοδη πολιτική" που σκοπεύει στις εντυπώσεις και μόνο!!!
Το σχόλιό του αυτό το έκανε σε αναλόγου ύφους και θέματος ανάρτηση συνυποψηφίου του στην παράταξη του κυρίου Λαμπάκη και  Γ.Γραμματέα του Συνδέσμου Βιομηχάνων-Βιοτεχνών του Νομού Έβρου, ο οποίος το πρωί είχε παρευρεθεί στην εν λόγω Ελληνοτουρκική συνάντηση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Έβρου!!!
Φανταζόμαστε οι δηλώσεις αυτές περί "ψευτοπροοδευκτικών" πολιτικών και ανέξοδης πολιτικής δημοσίων σχέσεων, "φωτογραφίζουν" τον Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης και Πρόεδρο της ΠΕΔ/ΑΜΘ.
Επειδή μέχρι στιγμής και παρά τις επισημάνσεις μας (στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης) δεν υπήρξε καμία επίσημη αντίδραση από πλευράς του κυρίου Λαμπάκη, οφείλουμε να καταγγείλουμε δημόσια τις επικίνδυνες "πολιτικές ακροβασίες" της δημοτικής παράταξης "Πόλη και Πολίτες" και του Δημάρχου και μάλιστα σε τόσο σοβαρά θέματα εξωτερικής πολιτικής. Ανάλογη αντίδραση περιμένουμε και από τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, αλλά και τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου και των πολιτικών κομμάτων.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης

"ΑΝΑ.Σ.Α."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια