Εκδήλωση για τους παραδοσιακούς σπόρους στην Κομοτηνή

Το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 και ώρα 17.00 η Εναλλακτική Κοινότητα Πελίτι (τοπική ομάδα Κομοτηνής), η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης και τα 9ο, 2ο, 3ο, 4ο, 10ο, 11ο & 12ο Δημοτικά Σχολεία Κομοτηνής, το Δ.Σχ. Ν. Σιδηροχωρίου, τα 9ο και 14ο Νηπιαγωγεία Κομοτηνής, τα Μειονοτικά Σχολεία 1ο, 2ο , 3ο, 4ο Κομοτηνής, Δοκού, Δύμης, Πολυάνθου, Μάστανλη, Ισάλου, Μυρτίσκης & Κύμης, τα 3ο & 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κομοτηνής διοργανώνουν την 14η εκδήλωση για τις παραδοσιακές ποικιλίες στην πόλη της Κομοτηνής.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με σύντομη ενημέρωση για την αξία των παραδοσιακών ποικιλιών, τη σπορά και τη μεταφύτευση, θα ακουστούν εμπειρίες από την καλλιέργειά τους, και εν συνεχεία θα μοιραστούν φυντάνια λαχανικών από παραδοσιακές ποικιλίες που ετοίμασαν οι μαθητές των σχολείων και η τοπική ομάδα της εναλλακτικής κοινότητας Πελίτι Κομοτηνής.

Περιλαμβάνεται μουσική και χορός με ήχους από γκάιντα και όχι μόνο καθώς και δρώμενα για παιδιά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του θερινού θεάτρου Κομοτηνής ΔΗΠΕΘΕ (απέναντι από το παρκάκι της Περιφέρειας) και διοργανώνεται υπό την αιγίδα και τη χορηγία του Δήμου Κομοτηνής.

Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας κουτί ή σακούλα για τη μεταφορά των φυτών.

Οι διοργανωτές

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια