Ανοιχτό το ενδεχόμενο ανασχηματισμού αφήνει ο Θ. Πάγκαλος


Ανοιχτό το ενδεχόμενο ανασχηματισμού αφήνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος. «Το βρίσκω μάλλον πιθανό η κυβέρνηση να μην συνεχίσει χωρίς αλλαγές μέχρι το τέλος της τετραετίας» αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» και παραπέμπει στον Πρωθυπουργό για το αν και πότε θα γίνει ένας γενικευμένος ανασχηματισμός. «Το πότε θα αισθανθεί ο πρωθυπουργός ότι ένας γενικευμένος ανασχηματισμός και όχι αντικατάσταση ενός ή δύο υπουργών είναι απαραίτητος, είναι θέμα δικής του ευθύνης».
Ο Θ. Πάγκαλος απορρίπτει τη λογική ότι «το ΠΑΣΟΚ κάνει ως κυβέρνηση τα αντίθετα από ότι έλεγε ως αντιπολίτευση» αντιπαραθέτοντας
τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που προωθούνται, όπως ο Καλλικράτης, το ασφαλιστικό σύστημα και άλλα .
Για τα αυστηρά οικονομικά μέτρα, τα οποία έπληξαν το μεγαλύτερο μέρος του κοινωνικού ιστού της χώρας, τα χαρακτηρίζει απαραίτητα με την έννοια ότι στόχος τους ήταν η εξυγίανση των δημοσίων οικονομικών, η εξασφάλιση της ισορροπίας του ασφαλιστικού συστήματος, η αποφυγή της χρεοκοπίας και η αποκατάσταση του κύρους της χώρας στις διεθνείς αγορές.
Ακόμα, ο κ. Πάγκαλος επιτίθεται στον πρόεδρο της ΝΔ, λέγοντας πως ο κ. Σαμαράς επέλεξε να αυτοκτονήσει πολιτικά και οδηγεί το κόμμα του στο περιθώριο υιοθετώντας το σύνολο του αρνητικού απολογισμού του κ. Καραμανλή.
Πηγή: ΝΕΤ 105,8 -ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια