Ποδηλατοβόλτα αφιερωμένη στην μνημη του Μίμη Κομήτη

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 20160 σχόλια

ΟΙ Ποδηλάτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αφιερώνουν την Βραδυνη Ποδηλατοβόλτα την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 21:30 απο το Πάρκο Ακαδημίας, στην μνήμην του Μίμη Κομήτη, ως φόρο τιμής, για την προσφορά του στον Εθνικό και την συνδρομή του στην διάδοση του αθλητισμού και του ποδηλάτου στην πόλης μας.

​Ο Μίμης Κομήτης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και διατήρησε μαζί με τον αδελφό του, Άνθιμο για πάνω από 40 χρόνια, κατάστημα εμπορίας και επισκευής δικύκλων. Ήταν μέλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και από τα πρώτα μέλη του ΝΟΑ. Για πολλά χρόνια το όνομά του ήταν συνώνυμο με τη έννοια "ποδηλατάς"


*Οδηγίες για την συμμετοχή στην Ποδηλατοβόλτα:

Απαραίτητο να έχουμε: Κράνος, Φώτα (εμπρός-πίσω) ή φωσφοριζέ γιλέκο,

-Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, κάθε ποδηλάτης θεωρείται ότι είναι σε προσωπική διαδρομή και πρέπει να οδηγεί σύμφωνα με τον ισχύοντα Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να τηρεί όλα τα σήματα κυκλοφορίας.
-Δεν προσπερνάμε ποτέ τον ποδηλάτη οδηγό, δεν οδηγούμε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και δεν κάνουμε ποτέ επίδειξη ποδηλατικών-οδηγικών ικανοτήτων.
-Όλοι οι συμμετέχοντες αποδέχονται πλήρως την ευθύνη των πράξεων και παραλείψεων τους και συμμετέχουν με πλήρη γνώση των πιθανών κινδύνων.
-Σε κάθε συνάντηση μπορούν να πάρουν μέρος ενήλικες και οι ανήλικοι απαραίτητα με συνοδό.
-Κινούμαστε πάντα στη μία λωρίδα κυκλοφορίας χωρίς να εμποδίζουμε την κυκλοφορία εκτός αν δεν υπάρχει άλλη λωρίδα.Προσπαθούμε να είμαστε στοιχισμένοι σε 2αδες ή 3αδες και με μικρές αποστάσεις,στα φανάρια είμαστε όλοι μαζεμένοι και δεν κάνουμε προσπεράσεις ή ελιγμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα.
-Για την ομαλή διεξαγωγή της βόλτας συμμετέχουμε όλοι ενεργά (κλείνοντας διασταυρώσεις, μιλώντας υπομονετικά στους οδηγούς που περιμένουν, βοηθώντας τους πιο αδύναμους ποδηλάτες)
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger