Βίντεο-Ντοκουμέντο: Ο βομβιστής αυτοκτονίας σκορπά το θάνατο στην Κωνσταντινούπολη

Μια κάμερα ασφαλείας καταγράφει την στιγμή ακριβώς που ο βομβιστής αυτοκτονίας εξερράγη στην Κωνσταντινούπολη χθες το βράδυ, λίγα δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου.

Στο βίντεο φαίνεται...

καθαρά πώς οι αστυνομικοί πλησίασαν τον άντρα, πιθανώς γιατί τους φάνηκε ύποπτος και τον περικύκλωσαν. Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά, η εικόνα «ασπρίζει» από την σφοδρότητα της έκρηξης, καθώς ο καμικάζι ανατινάχτηκε!

Η κάμερα ασφαλείας φαίνεται πως ήταν τοποθετημένη στην οροφή κάποιου οχήματος που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σημείο. Παράλληλα, στο δρόμο φαίνονται να κινούνται κανονικά άλλα οχήματα, που δεν ξέρουμε τι απέγιναν, καθώς αμέσως μετά την έκρηξη, η κάμερα παγώνει και φαίνεται να σταματά να λειτουργεί.


Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο: 
Τουρκικά μέσα ενημέρωσης, όπως η εφημερίδα Χουριέτ, μεταδίδουν εικόνες από το συγκεκριμένο βίντεο και επιβεβαιώνουν πως πρόκειται για την στιγμή που ο καμικάζι αυτοκτονίας εξερράγη.

Εν τω μεταξύ κυκλοφόρησε ενα αποκαλυπτικό βίντεο-ντοκουμέντο, τραβηγμένο πολύ κοντά στο παγιδευμένο αυτοκίνητο που εξερράγη χθες το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη. Σε αυτό φαίνεται πολύ καθαρά η σφοδρότητα της έκρηξης που συντάραξε το σημείο και κόστιζε τη ζωή τουλάχιστον σε 30 αστυνομικούς και 7 πολίτες.

Στο οπτικό υλικό, που είναι τραβηγμένο επίσης από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται ξαφνικά ένα λευκό σύννεφο καπνού, ενώ αμέσως μετά δεκάδες συντρίμμια γεμίζουν την ατμόσφαιρα. Παράλληλα, φαίνεται πως εκείνη την ώρα περνά από το σημείο ένα λεωφορείο και πολλά ακόμα αυτοκίνητα.

Δείτε το βίντεο από το σημείο που εξερράγη το παγιδευμένο αυτοκίνητο:


πηγη protothema.gr