Μιχελάκα, τι τίτλοι είναι αυτοί που βάζεις;...Άρχισαν οι καβγάδες Χατζηνικολάου - "κοντρόλ"...

Εμείς το είχαμε πει από την πρώτη στιγμή. Ήταν θέμα χρόνου να αρχίσει η κόντρα του σταρ (Χατζηνικολάου) με τον "διευθυντή ενός κατώτερου Θεού" (Μιχαλάκη). Άρχισε κιόλας. Όπως...

διαβάζουμε στο enimerosi24.gr:

Το καλύτερο δυνατό ποδαρικό έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον Άδωνη Γεωργιάδη… εγκαινιάζοντας εχθές το βράδυ τα «παράθυρα» του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με προσκεκλημένο τον αντιπρόεδρο της ΝΔ και τον διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη.

Το πολιτικό δίδυμο ήταν ζεσταμένο από νωρίς το πρωί που είχε διασταυρώσει τα ξίφη του σε άλλο πάνελ… και εκεί λοιπόν που όλα πήγαιναν περίφημα… ξαφνικά γυρνάει το μάτι του anchorman και άρχισε τις εντολές προς το κοντρόλ, λέγε με Γιάννη Μιχελάκη… να αλλάξει τους τίτλους, διότι δεν ανταποκρίνονταν στους διαξιφισμούς των δυο που απολάμβαναν οι τηλεθεατές!

Για την ακρίβεια ο Νίκος Χατζηνικολάου «τσίμπησε» έναν τίτλο «φιλικό» προς τη ΝΔ να περνά κάτω από τα μάτια του και αμέσως εξανέστη… ζητώντας να αλλάξει ο τίτλος και να είναι ισορροπημένος και φυσικά να ανταποκρίνεται στη συζήτηση των δυο καλεσμένων του… που ήταν ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι και το πόθεν έσχες της συζύγου του προέδρου της ΝΔ.

Συγκεκριμένα ο τίτλος που δεν άρεσε στον Νίκο Χατζηνικολάου και πράγματι δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα της συζήτησης και μονοπώλησε το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης ήταν «Σφοδρή σύγκρουση: “Πόλεμος” δηλώσεων για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι». Και με παρέμβασή του ο παρουσιαστής διακόπτοντας τους συνομιλητές του σε έντονο ύφος λέει «Θέλω να παρακαλέσω το κοντρόλ… ο πόλεμος δηλώσεων δεν είναι μόνο για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι είναι για όλα… Θέλω να παρακαλέσω ο τίτλος μας να είναι τέτοιος που να καλύπτει το σύνολο του θέματος».

Σε δευτερόλεπτα λοιπόν ο τίτλος αλλάζει… αλλά από την τρομάρα τους στο κοντρόλ γράφουν βιαστικά «Σφοδρή σύγκρουση για το ταξίδι στο Παρίσι και το πόθεν έσχες Μητσοτάκη». Είναι φανερό όμως ότι κάτι λείπει… και αμέσως ξανά διορθώνουν και μπαίνει ολοκληρωμένος ο τίτλος, «Σφοδρή σύγκρουση για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι και το πόθεν έσχες Μητσοτάκη»!

Χατζηνικολάου - Άδωνις
Το ερώτημα όμως που προκύπτει (τουλάχιστον στα social media) είναι αν ο ΑΝΤ1 το γύρισε και έγινε ΣΥΡΙΖΑ… ή πιο σωστά, αν με την παρουσία Χατζηνικολάου το κανάλι έγινε ροζ!

Βεβαίως το ερώτημα κρύβει παγίδα… διότι δέχεται ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι φιλο-κυβερνητικός! Κάτι τέτοιο όμως θα ήταν ύβρις στην επαγγελματική πορεία του δημοσιογράφου.

Για αυτό ας προσπαθήσουμε να βάλουμε μια τάξη.

Η ιστορία και η παράδοση του καναλιού δεν επιτρέπει ούτε για αστείο να του προσάψει κανείς φιλο-Συριζαϊκά αισθήματα!

Με εξαίρεση την περίοδο των τηλεοπτικών αδειών που ο ΑΝΤ1 είχε κερδίσει τη μία από τις τέσσερις άδειες και ειδησεογραφικά κρατούσε χαμηλούς τόνους… επειδή ανήκε στο στρατόπεδο των νικητών… δηλαδή δεν ακολούθησε τον «ανταρτοπόλεμο» του STAR και του ALPHA… Ακόμη και τότε όμως, θα ήταν αδιανόητο κάποιος να τους ψέξει για φιλό-Συριζαϊκά αισθήματα!

Ωστόσο, κάποιοι επιμένουν ότι το δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου γέρνει προς τον ΣΥΡΙΖΑ… Η απάντηση όμως, για όλους αυτούς που ισχυρίζονται κάτι τέτοιο είναι απλή… και προκύπτει από το παραπάνω παράδειγμα με τα σουπεράκια… απλώς τα θαμπωμένα γαλάζια μάτια τους έχουν συνηθίσει τις ίσες αποστάσεις να τις ερμηνεύουν ως στήριξη στην κυβέρνηση… και το ανάποδο για αντικειμενική πληροφόρηση!...