ΟΑΣΕ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 20170 σχόλια

Η θέση, λοιπόν, όλων των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων του Εβρου είναι στο μπλόκο του κόμβου του Θουρίου.
Εδώ, όπου το μπλόκο στήθηκε με αποφάσεις που πάρθηκαν συλλογικά, μετά από ανοιχτή και διεξοδική συζήτηση μέσα στο οργανωμένο κίνημα της μικρομεσαίας αγροτιάς. Στις συνεδριάσεις των Αγροτικών Συλλόγων. Στις μαζικές συσκέψεις που έγιναν σε πολλά χωριά. Και, φυσικά, αφού πρώτα μιλήσαμε, πρόσωπο με πρόσωπο, με τον αγροτικό κόσμο σε δεκάδες συσκέψεις και ενημερωτικές συγκεντρώσεις που οργανώσαμε στα χωριά.
Εδώ, όπου κάθε αγωνιστής αγρότης και κτηνοτρόφος έχει ουσιαστικό λόγο για την οργάνωση, την πορεία και την προοπτική του αγώνα μας, δεν «άγεται και φέρεται» από κανέναν.
Εδώ, όπου υπάρχουν παλιοί και δοκιμασμένοι αγωνιστές του αγροτικού κινήματος που ήταν πάντα και παντού παρόντες στους αγώνες της μικρομεσαίας αγροτιάς, ποτέ δεν κιότεψαν μπροστά στις δυσκολίες της πάλης, ούτε λάκισαν από τα μπλόκα. Όπως υπάρχουν και πολλοί νέοι αγωνιστές, αποφασισμένοι κι έτοιμοι να συνεχίσουν τον αγώνα. Δεν υπάρχουν εδώ αυτοί που, έξω και μακριά από τις διαδικασίες λειτουργίας του αγροτικού κινήματος, αυτοχρίζονται «ηγέτες» και «επικεφαλής» κι ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα «λουφάζουν», μόλις εμείς βγάζουμε τα τρακτέρ στους δρόμους, εμφανίζονται τραβώντας σε διαφορετική κατεύθυνση από τη δική μας, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα μιας χούφτας μεγαλοαγροτών – επιχειρηματιών που θέλουν ν’ αρπάξουν τη γη και το βιός των ξεκληρισμένων μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων και παίξουν το ρόλο του «πρόθυμου συνομιλητή» της εκάστοτε κυβέρνησης.
Οι αγωνιστές μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι στο μπλόκο του Εβρου ,όπως και στα άλλα μπλόκα που συντάσσονται με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, θα δώσουμε, μέχρι τέλους, τη μάχη με στόχο ν’ αναγκάσουμε την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά μας.
Αυτό κάναμε πάντα, αυτό κάνουμε και τώρα, με δύναμη και αποφασιστικότητα.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΘΟΥΡΙΟΥ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger