Ζαχάρω: Πάνε για νέα παύση καθηκόντων τον επανεκλεγέντα δήμαρχο!


Μοιάζει με ανέκδοτο αλλά δεν είναι, καθώς αποτελεί λαϊκή επιταγή του κυρίαρχου λαού του δήμου Ζαχάρως Ηλείας, να ξαναψηφίσουν με 55,62% τον νυν δήμαρχο Πανταζή Χρονόπουλο που βρίσκεται σε αργία και θα ξαναβρεθεί από 1ηςΙανουαρίου, καθώς διώκεται για σοβαρά ποινικά αδικήματα διασπάθισης δημόσιου χρήματος, ακόμη και πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα. Ο ίδιος ο παυθείς από το υπουργείο Εσωτερικών κ. Χρονόπουλος, κάνει λόγο για πόλεμο λάσπης που θα καταρρεύσει νομικά και σύντομα θα αποκατασταθεί.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας», η τοποθέτηση του κ. Χρονόπουλου σε αργία, θα τον οδηγήσει στην οριστική έξοδο από το αξίωμα του δημάρχου, παρά την επανεκλογή του. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, ο κ. Χρονόπουλος μπορεί να επανέλθει στη θέση του δημάρχου μόνον αν υπάρξει δικαστική απόφαση που τον δικαιώνει.
Ο επανεκλεγείς δήμαρχος της Ζαχάρως-Φιγαλείας κ. Χρονόπουλος, ερωτηθείς για την πιθανότητα να παραμείνει σε αργία και κατά τη νέα θητεία, μιλά για τόνους λάσπης που δέχτηκε και συμπλήρωσε ότι το σκηνικό με τις κατηγορίες θα καταρρεύσει νομικά και σύντομα θα αποκατασταθεί.

Στον αγώνα για να ξανατεθεί σε αργία ο κ. Χρονόπουλος, συμμετέχει δυναμικά και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Κώστας Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος όμως  έλαβε 44,38%, δηλαδή 12 και πλέον μονάδες λιγότερο από το ποσοστό του εκλεγέντα. Το ερώτημα είναι, εφόσον όλα τα προαναφερθέντα τα γνωρίζουν οι κάτοικοι της Ζαχάρως, γιατί δεν επέλεξαν τον ίδιο αλλά τον τεθέντα σε αργία, προτιμώντας στην πράξη έναν διοικητικά «νεκρό»  δήμο. Εάν δεν μπορεί να αποδειχθεί «σκοπιμότητα», τότε ίσως κάτι παραπάνω γνωρίζουν οι δημότες, από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, που απορεί.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Και μετά την Κυριακή των εκλογών οι πολίτες της Ζαχάρως θα βρίζουν τα λαμόγια τους πολιτικούς!!!!
    Θα βρίζουν μεχρι τις επόμενες εκλογές θα ξαναψηφίσουν και μετά θα ξαναρχίσουν να βρίζουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου