Ιδέα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου το ΑγαΠΑΟ...

Ένας νέος Επιχειρηματίας σκέφτεται και συμπαραστέκεται στον συνάνθρωπό του... Δεν το λέμε εμείς, το είπε ο... 
Διευθυντής Μάρκετινγκ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά την ομιλία του στη σημερινή εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα που έλαβε τόπο στο Αμφιθέατρο του Μεγάρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. ''Το πρόγραμμα ΑγαΠΑΟ ήταν μια ιδέα του κ. Δ. Γιαννακόπουλου'' τόνισε ο κ. Ηλίας Κατσογιάννης.

Η εκδήλωση μπορεί να χαρακτηριστεί ως άκρως επιτυχημένη, όχι μόνο για την άρτια διοργάνωση την ευθύνη της οποίας έφερε η κ. Σοφία Ανδρικοπούλου (Διευθύνουσα Σύμβουλος GIATRA), ούτε για το πλήθος των προσωπικοτήτων που παρέστησαν, αλλά κυρίως για τον ιερό σκοπό για τον οποίο και

πραγματοποιήθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί το λιτό και απέριττο της εκδήλωσης, χωρίς φαμφάρες και νταούλια, μιας και οι άνθρωποι της ομάδας φαίνεται να αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει στη χώρα...

Παρόντες βέβαια, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Παύλος Γιαννακόπουλος, ο προπονητής και οι παίχτες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού!

Οι Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι από τις πρωτεύουσες των νομών όλης της χώρας αρκετοί, παρέλαβαν το αναμνηστικό τους δώρο από την ΚΑΕ και έβγαλν την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο όσο και στους υπόλοιπους συντελεστές για το κοινωνικό έργο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. 




Διαβάστε περισσότερα... http://24wro.blogspot.com/2010/11/blog-post_7994.html#ixzz16gn0xywx

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια