Εβρίτης μετανάστης… καλεί Καρχιμάκη


«Να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ του Έβρου» ζητά με επιστολή του από τη Στουτγάρδη της Γερμανίας, Εβρίτης μετανάστης, με αφορμή το ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα που επικρατεί στο νομό μετά από την πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση. Όπως είναι γνωστό, εδώ και μήνες μαίνεται πόλεμος ανάμεσα σε κομματικά στελέχη, βουλευτές, ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης στο χώρο του τοπικού ΠΑΣΟΚ. Οι καταγγελίες και οι επιστολές, μέσα από τις οποίες ζητούνται παραιτήσεις αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, κάτι το οποίο έχει προκαλέσει  δυσαρέσκεια στη βάση του κόμματος, η οποία ζητά ενότητα. Το τεταμένο κλίμα, μεταφέρεται και στους μετανάστες της Γερμανίας. Ενδεικτική είναι η επιστολή που απέστειλε στον κ. Καρχιμάκη από τη Στουτγάρδη, ο Εβρίτης μετανάστης κ. Χάρης Δεληγιάννης

Τι λέει η Επιστολή

Προς το Σύντροφο Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη,
Θέμα καταγγελίες συντρόφων,
Σύντροφε Μιχάλη, μετά από πολλά χρόνια αγώνα και δράση στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, νιώθω τη μεγαλύτερη απογοήτευση για την κατάσταση που επικρατεί στο Νομό Έβρου πριν και μετά τις εκλογές για τον Καλλικράτη.
Μετά από πολλά χρόνια είχα την τύχη και την ατυχία να είμαι όλο το καλοκαίρι στο τόπο καταγωγής μου και να ζήσω την κατάσταση από κοντά.
Πριν τις εκλογές ψάχναμε να βρούμε τα θεσμικά Όργανα των Δ.Ο για τον συντονισμό των εκλογών αλλά και των υποψηφίων, τόσο για τα δημοτικά Συμβούλια, όσο και για τη Περιφέρεια, όλοι ήταν εξαφανισμένοι και μόνο προσωπικές αντιπαλότητες υπήρχαν.
Σήμερα μετά τα δραματικά αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών, παρουσιάζονται ως θεσμικά όργανα και απειλούν με καταγγελίες και διαγραφές σε Συντρόφισσες και συντρόφους από το Κόμμα, λες και μας περισσεύουν οι σύντροφοι και οι φίλοι στο Κόμμα, αφού και ο Πρόεδρος έχει πει ότι, στο Κόμμα δεν μας περισσεύει κανείς.
Για πρώτη φορά γραμματέας Ν.Ο Έβρου καταγγέλλει και σέρνει στα δικαστήρια γυναίκα συντρόφισσα όπου για χρόνια δίνει τον αγώνα της μέσα στο χώρο του κόμματος και μέσα από την τοπική Αυτοδιοίκηση. Το 2007 είχε και το χρίσμα από το Κόμμα ως υποψήφια για τις Εθνικές Εκλογές.
Κάνω έκκληση σύντροφε Μιχάλη και ως αίτημα των φίλων και συντρόφων του Νομού Έβρου, όπως με την παρέμβασή σας, να ομαλοποιηθεί η κατάσταση του κόμματος στην περιοχή, διότι οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και τα συντροφικά μαχαιρώματα μόνο κακό κάνουν στον τόπο και στο ΠΑΣΟΚ.
Με συντροφικούς χαιρετισμούς
Χάρης Δεληγιάννης

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Στο ΠΑΣΟΚ στον Έβρο θέλει όλο ξήλωμα και στήσιμο από την αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας σήμερα στο ΠΑΣΟΚ (τουλάχιστον του Έβρου) που να εντάχθηκε με πολιτικά κριτήρια και ανιδιοτελείς σκοπούς ή τουλάχιστον να παραμένει με τέτοιους σκοπούς. Όλοι βρίσκονται εκεί για να πάρουν κάτι!!!!!! και όχι για να δώσουν!!!!!. Γι' αυτό και δεν υπάρχει περίπτωσης αναγέννησής του! Οι υγιείς κοινωνικές δυνάμεις δεν βρίσκονται στο ΠΑΣΟΚ ούτε στη Ν.Δ. δηλαδή στα κόμματα εξουσίας. Είναι θέμα χρόνου λοιπόν να τελειώνει η Ελλάδα μ' αυτά τα παρακμιακά κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου