Η πρώτη περιοδεία της Ντόρας σαν αρχηγός στον Έβρο

Της ΝΙΚΗΣ ΖΟΡΜΠΑ
Την πρώτη της περιοδεία στον Έβρο πραγματοποιεί η Ντόρα Μπακογιάννη στις 3-4 Δεκέμβρη. Σύμφωνα με τους συνεργάτες της, «η επιλογή του τόπου είναι άκρως συμβολική με κύριο στόχο να εξαπλωθούν από τον ακριτικό τόπο, σε ολόκληρη την επικράτεια τα μηνύματα της Δημοκρατικής Συμμαχίας».
Πριν από την αναχώρησή της, πάντως, η πρόεδρος της ΔΗΜ.ΣΥΜ θα έχει φροντίσει να «κλείσει» τα οργανωτικά ζητήματα του νέου κόμματος. Συγκεκριμένα, εντός της εβδομάδας:
1. Θα ολοκληρωθεί η μετακόμιση του «στρατηγείου» από τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο νέο κτίριο της Συγγρού 47.
2. Θα συγκροτηθεί η προσωρινή διοικούσα επιτροπή καθώς και η οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου. Η δεύτερη θα αναλάβει να οδηγήσει το κόμμα στο πρώτο ιδρυτικό του Συνέδριο.
3. Θα ανακοινωθούν τα πολιτικά στελέχη που θα αναλάβουν τους βασικούς ρόλους λειτουργίας του κόμματος.
Σύμφωνα με πηγές της ΔΗΜ.ΣΥΜ. η συζήτηση για την κατανομή των ρόλων των συνεργατών της βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, με εξαίρεση τους: Θεολόγο Συμεωνίδη ο
οποίος αναλαμβάνει τη Διεύθυνση του πολιτικού της Γραφείου, τον Δημήτρη Ζαφειριάδη, υπεύθυνο για τον πολιτικό σχεδιασμό και τον Γιάννη Οικονόμου, εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος.
Ταυτόχρονα την προσεχή εβδομάδα, η ΔΗΜ.ΣΥΜ. ξεκινά επισήμως την δραστηριότητά του με άμεση προτεραιότητα τον τομέα της οικονομίας και επιχειρηματικότητας. Στο πλαίσιο αυτό, η Ντόρα Μπακογιάννη θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς της Αγοράς και θα πραγματοποιήσει δημόσιες παρεμβάσεις για τις στρεβλές κυβερνητικές πολιτικές και την ταυτόχρονη ανάδειξη αντιπροτάσεων.

Δεν σηκώνουν το γάντι

Αποφασισμένοι να μη σηκώσουν το γάντι στις επιθέσεις που δέχονται για τη σύσταση του νέου κόμματος, εμφανίζονται οι συνεργάτες της ΔΗΜ.ΣΥΜ τονίζοντας ότι: «Οι θεωρίες συνομωσίας και οι επιθέσεις που δεχτήκαμε είχαν σα στόχο να μας παρασύρουν σε έναν καβγά. Δεν θα πέσουμε σε αυτή την παγίδα». Απαντώντας μάλιστα στις αιχμές του Αντώνη Σαμαρά περί «συμμαχίας προθύμων» με την κυβέρνηση, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιάννης Οικονόμου, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: «Η Δημοκρατική Συμμαχία είναι ένα νέο πολιτικό κίνημα, με υπεύθυνες θέσεις και ξεκάθαρη ταυτότητα. Συμμαχεί με τους πολίτες και μόνο».
.adesmeytos

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ!ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου