Πάτρα: O παππούς έδειρε τη γιαγιά για τα μάτια της ερωμένης του!

Ο... 84χρονος ερωτιάρης απαιτεί από την 76χρονη γυναίκα του, να τα μαζέψει και να φύγει από το σπίτι...

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι όταν ...
ο 84χρονος γνωρισε την 50χρονη Βουλγάρα, που έμελλε να ανάψει φωτιές τόσο στη ζωή του, όσο και στη ζωή των υπολοίπων μελών της οικογένειάς τους. Στην αρχή ο ηλικιωμένος ήταν συγκρατημένος, αλλά τις τελευταίες μέρες όχι μόνο δεν το κρατάει κρυφό, αλλά απαιτεί από την 76χρονη σύζυγό του, να τα μαζέψει και να φύγει!

Την τελευταία φορά μάλιστα που η γιαγιά αρνήθηκε να φύγει... ποιος είδε τον παππού και δεν τον φοβήθηκε. Την άρπαξε, τη χτύπησε άγρια στο πρόσωπο και στο σώμα και της είπε ότι η υπομονή του, έχει εξαντληθεί! Τα παιδιά τους, παίρνουν το μέρος της 76χρονης, αλλά ο παππούς δεν έχει όρεξη να το συζητήσει
μαζί τους...

''Το σπίτι είναι στο όνομά μου και θα γίνει αυτό που λέω εγώ'' φέρεται να λέει στους στενούς του συγγενείς. Η γιαγιά πάντως δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια. Όταν ο άνδρας της, την χτύπησε κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της, στην αστυνομία και αναμένεται να κάνει και ιατροδικαστική εξέταση για να έχει αποδείξεις για τους ισχυρισμούς της.

Όσο για την 50χρονη που έχει ξεμυαλίσει τον 84χρονο; Όπως λένε τα παιδιά του, δεν έχει σταματήσει να τον πιέζει να ζήσουν μαζί, με απώτερο στόχο να του ''φάει'' το σπίτι. Τα παιδιά του ηλικιωμένου ζευγαριού υποστηρίζουν ότι πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, είχε περάσει έξω από το σπίτι και φώναζε στη γιαγια: ''σου πήρα τον άνδρα, τώρα θα σου πάρω και το σπίτι''!

Όπως και να 'χει πρόκειται για μια υπόθεση που παίρνει το δρόμο της Δικαιόσυνης καθώς η γιαγιά κατέθεσε μήνυση στον άνδρα της για τον ξυλοδαρμό...

dete.gr http://www.ierosagon.org/2010/11/o_4227.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια