Ο Γιώργος παρουσιάζει το “νέο ΠΑΣΟΚ”


Τα 37α γενέθλια του ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι δεν θα είναι σαν τα προηγούμενα. Με το Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να υφίσταται πρωτόγνωρη πολιτική φθορά, και να εμφανίζεται σε προφανή αντιδιαστολή με κοινωνικές ομάδες, αρχές και αξίες που επί σειρά ετών υπηρέτησε, πληθαίνουν οιεισηγήσεις προς τον Γιώργο Παπανδρέου να εκμεταλλευτεί την Εθνική Συνδιάσκεψη του Σαββάτου, με αφορμή την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, και να ανακοινώσει… το νέο ΠΑΣΟΚ.

Η σχετική προεργασία έχει γίνει τις προηγούμενες εβδομάδες από τον Νίκο Παπανδρέου, και ζητούμενο είναι να παρουσιαστεί το σκαρίφημα ενός περισσότερο ευέλικτου και πολυσυλλεκτικού κομματικού φορέα, που θα δώσει το στίγμα της εξυπηρέτησης των αναγκών της εποχής που έρχεται.
Στην κατεύθυνση της αλλαγής, δείχνει και ο Κώστας Σκανδαλίδης, με συνέντευξη που παραχωρεί σήμερα στα «Νέα», καλώντας τον Γιώργο Παπανδρέου να ανοίξει το δρόμο σε ένα «διάδοχο κίνημα», που θα αναγεννηθεί και θα οδηγήσει την Ελλάδα στο μέλλον.
Εκείνοι που εισηγούνται στον Γιώργο Παπανδρέου να προχωρήσει στην πολιτική επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ, στα γενέθλια της 3ης του Σεπτέμβρη, επισημαίνουν ότι με τον τρόπο αυτό το Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου θα δείξει ότι μπορεί και πάλι να εκφράσει τις ανάγκες της κοινωνίας, και θα επιτρέψει στο ΠΑΣΟΚ να ανακτήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων σε πολιτικό επίπεδο. Ίσως και να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές…
NΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου